ΣΥΝΤΑΓΗ: Ψητά καρότα με μέλι και παρμεζάνα
Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για τα πιάτα σας.
Υλικά
- 1 κιλό καρότα, καθαρισμένα
- 1/3 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη
- 1/8 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. μέλι
- Λίγο τσίλι
Δείτε επίσης: ΣΥΝΤΑΓΗ: O απόλυτος παραδοσιακός τραχανάς
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Προθερμάνετε το φούρνο, κόψτε τα καρότα και ρίξτε τα σε ένα μπολ.
Βήμα 2ο
Προσθέστε την παρμεζάνα, το λάδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το αλάτι στα καρότα και ανακατέψτε καλά για να καλυφθούν.
Βήμα 3ο
Ψήστε μέχρι τα καρότα να μαλακώσουν και το τυρί να ροδίσει και να γίνει τραγανό, 25 έως 30 λεπτά.
Βήμα 4ο
Περιχύστε ομοιόμορφα με μέλι και τσίλι.
ΣΥΝΤΑΓΗ: Ψητά καρότα με μέλι και παρμεζάνα
Δείτε επίσης: ΕΜΑ ΣΤΟΟΥΝ: Μιλά για το άγχος και τις κρίσεις πανικού
- Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr