fbpx
6.5 C
Serres
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήLIFEΣΥΝΤΑΓΗ: Η viral μακαρονάδα με miso και παρμεζάνα

ΣΥΝΤΑΓΗ: Η viral μακαρονάδα με miso και παρμεζάνα

ΣΥΝΤΑΓΗ: Η viral μακαρονάδα με miso και παρμεζάνα

Ιαπωνικά υλικά σε ιταλική πάστα; «Ιεροσυλία» θα πουν οι Ιταλοί. Πρωτότυπη και γευστικότατη συνταγή, με βαθιά, γεμάτη νοστιμιά από το miso, το βούτυρο και την παρμεζάνα από την Νένα Ισμυρνόγλου.

  • 10′ προετοιμασία
  • 10′ μαγείρεμα
Υλικά

Μερίδες: 4-6

  • 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγέτι
  • 100 γρ. βούτυρο κατσικίσιο
  • 60 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα, χοντροκομμένα
  • 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 40 γρ. πάστα misο (ιαπωνική πάστα από φασόλια, σόγια ή ρύζι σε ζύμωση – βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
  • λίγα Kisami Nori, τριμμένα για το σερβίρισμα (φύκια, ψημένα και κομμένα – σε καταστήματα με έθνικ προϊόντα)
  • αλάτι
Διαδικασία
  • Για να φτιάξουμε μακαρονάδα με μίσο και παρμεζάνα αρχικά βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 300 ml από το νερό τους.
  • Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο με το μίσο και το νερό που κρατήσαμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια σάλτσα.
  • Προσθέτουμε τα μακαρόνια και το τυρί και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  • Πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τα φύκια και σερβίρουμε αμέσως.
ΣΥΝΤΑΓΗ: Η viral μακαρονάδα με miso και παρμεζάνα
Δείτε επίσης: ΜΑSTERCHEF: Λύγισαν με την αποχώρηση του Θάνου (ΒΙΝΤΕΟ)
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -