fbpx
10.4 C
Serres
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Συνάντηση Μαλλιαρά με τoυς προέδρους ΓΣΕΒΕΕ & ΒΕΘ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Συνάντηση Μαλλιαρά με τoυς προέδρους ΓΣΕΒΕΕ & ΒΕΘ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Συνάντηση Μαλλιαρά με τoυς προέδρους ΓΣΕΒΕΕ & ΒΕΘ

Έναν εποικοδομητικό διάλογο με ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών σχετικά με το επιχειρείν, είχαν για ακόμη μία φορά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. 

Ο κ. Καββαθάς βρέθηκε στις Σέρρες προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας της ΟΕΒΕΣΣ και με αφορμή την παρουσία του ίδιου αλλά και μελών του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, έλαβαν απόφαση να πραγματοποιήσουν στις Σέρρες τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. τους.

«Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Σερρών το Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ για τη συνεδρίαση του. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με τον Γιώργο Καββαθά είναι πάντα ουσιαστικές και ανανεώνουν κάθε φορά την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ μας», τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς. 

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Σερρών για την παραχώρηση της αίθουσας και τόνισε για ακόμη μία φορά πως αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο και συνεργάτη για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τους επαγγελματίες.

Συνάντηση του Αθανάσιου Μαλλιαρά με τον Πρόεδρο του ΒΕΘ Μάριο Παπαδόπουλο

Τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μάριο Παπαδόπουλο υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Σερρών ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο κ. Μαλλιαράς καταρχάς συνεχάρη και δια ζώσης τον κ. Παπαδόπουλο για την πρόσφατη εκλογή του στο ΒΕΘ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην επιτέλεση του έργου του. 

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν εκτενώς για τα σοβαρά  προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τον Αθανάσιο Μαλλιαρά να ενημερώνει τον κ. Παπαδόπουλο σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις Σέρρες και για τις προσπάθειες που γίνονται από το Επιμελητήριο Σερρών. 

Από την πλευρά του, και ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας και συνολικά και τόνισε πως στόχος και του ίδιου είναι οι διαρκείς παρεμβάσεις προς την κεντρική εξουσία, η κατάθεση προτάσεων και η ανάληψη δράσεων, με στόχο τη συμβολή στην αντιστροφή της κατάστασης. 

Και οι δύο Πρόεδροι συμφώνησαν πως σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή για το επιχειρείν η ένωση δυνάμεων και η ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών είναι επιβεβλημένες. Σ’ αυτό το πλαίσιο, εξέφρασαν τη διάθεση για συνεχή συνεργασία των δύο επιμελητηρίων. 

META MAGAZINO: Διαβάστε το πρόσφατο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ: Συνάντηση Μαλλιαρά με τoυς προέδρους ΓΣΕΒΕΕ & ΒΕΘ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -