fbpx
23 C
Serres
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ-ΔΕΥΑΣ: Εργασίες ύδρευσης πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ-ΔΕΥΑΣ: Εργασίες ύδρευσης πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ-ΔΕΥΑΣ: Εργασίες ύδρευσης πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εργασίες για την «Μετατόπιση καταθλιπτικών και μεταφορικών αγωγών ύδρευσης πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων» προϋπολογισμού 2.190.000 € βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι τελικές εργασίες σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Δέσποινα Χατζηγαβριήλ σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 03/10 ανέφερε, «η αναγκαιότητα του έργου ήταν μεγάλη καθώς ο αγωγός που υπάρχει πέριξ του χειμάρρου των Αγ. Αναργύρων επί του αναχώματος, έπρεπε να μετακινηθεί γιατί είναι παλιός και σε οποιαδήποτε βλάβη ήταν δύσκολη η αποκατάσταση της.
Το υλικό των αγωγών πλέον θα είναι από υψηλής αντοχής πολυαιθυλένιο, ενώ θα τοποθετηθεί παράλληλα και ένας εφεδρικός αγωγός ώστε σε περίπτωση βλάβης να χρησιμοποιείται αυτός. Έχουν ληφθεί όλες οι άδειες και εγκρίσεις για τις κυκλοφοριακές
ρυθμίσεις και με γνώμονα την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία των πολιτών». Η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ανέφερε ακόμη ότι «οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη από το ύψος της Κρεμαστής γέφυρας στην Εξοχών και θα φτάσουν στην οδό Προύσης και από εκεί μέχρι το ύψος της Σιγής.

Οι δρόμοι κατά την διάρκεια της κατασκευής δεν θα κλείσουν καθώς θα υπάρχουν ανάλογες ρυθμίσεις, ενώ η ολοκλήρωση θα γίνει σε δυο περίπου μήνες». Η κ. Χατζηγαβριήλ κατέληξε λέγοντας πως «μέλημα της ΔΕΥΑΣ είναι η συνεχή βελτίωση και επέκταση των υποδομών για επαρκή ποσότητα και ποιότητα του νερού και η υπηρεσία προχωρά συνεχώς σε εκπόνηση μελετών ώστε να είναι έτοιμη όταν προκύψουν νέα προγράμματα να τύχουν χρηματοδότησης. Αυτή την στιγμή στο μοναδικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών που τρέχει, θα κατατεθεί πρόταση ύψους 150.000 € για διάνοιξη νέας γεώτρησης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΣ Δέσποινας Χατζηγαβριήλ

Σέρρες ΔΕΥΑΣ

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ-ΔΕΥΑΣ: Εργασίες ύδρευσης πέριξ χειμάρρου Αγ. Αναργύρων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -