fbpx
21.3 C
Serres
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Ο Γιάννης Κούνιος νέος πρόεδρος των αστυνομικών

ΣΕΡΡΕΣ: Ο Γιάννης Κούνιος νέος πρόεδρος των αστυνομικών

ΣΕΡΡΕΣ: Ο Γιάννης Κούνιος νέος πρόεδρος των αστυνομικών

Ο Γιάννης Κούνιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών  συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ., που εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της 20ης και 21ης Σεπτεμβρίου 2024, ως εξής:

Πρόεδρος: Κούνιος Ιωάννης

Α Αντιπρόεδρος: Δαλδαβάνης Στυλιανός

Β Αντιπρόεδρος: Σωτηρίου Γιώργος

Γραμματέας: Χατζηαντωνίου Κωνσταντίνος

Ταμίας: Μαυρουδής Γιώργος

Μέλη: Αραμπατζής Αναστάσιος, Σάκκου Νίκη, Ζαγόρα Ελπίδα και Βογδάνου Πέτρος.

Γιάννης Κούνιος: «Οι συνάδελφοι δίνουν δύναμη στην Ένωση»

«Ο ρόλος μας είναι, πρώτα να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Είμαστε δίπλα στον πολίτη σε κάθε του πρόβλημα, προσπαθούμε και πολλές φορές, το έχω πει, ότι όπου δεν μπορεί να δώσει λύση κάποια δημόσια υπηρεσία, η τελευταία του επιλογή του πολίτη για να δοθεί λύση είναι στην αστυνομία. Η αστυνομία που είναι κοντά του 24 ώρες το 24ωρο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Γιάννης Κούνιος που εξήρε το έργο των συναδέλφων του, ευχαριστώντας τους παράλληλα που τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που συγκέντρωσα τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές και πρέπει να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους και των προσδοκιών τους. Πρέπει να προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ και θα είμαι δίπλα τους και στα δύσκολα και στα εύκολα» είπε ο κ. Κούνιος.

Όσο για τη μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών στις πρόσφατες εκλογές (από τους 575 εγγεγραμμένους ψήφισαν οι 566) της Ένωσης ο κ. Κούνιος τόνισε: «Οι συνάδελφοι είναι κοντά στο σωματείο μας. Ενδιαφέρονται γιατί έχουμε πολλά προβλήματα. Η φύση της δουλειάς μας είναι τέτοια η οποία μας αναγκάζει να αντιμετωπίσουμε προβλήματα και έκτακτα και διαχρονικά. Οι συνάδελφοι θέλουν να δώσουν τη δύναμη στο σωματείο για να μπορούμε να διεκδικήσουμε και να προασπίσουμε τα συμφέροντα τους. Υπάρχουν προβλήματα στα οποία δεν έχουν δοθεί λύσεις ενώ προκύπτουν συνεχώς νέα. Η φύση του επαγγέλματος μας είναι τέτοια που καθημερινά βγαίνουν καινούργια προβλήματα. Οι αστυνομικοί δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, φεύγουν μακριά από τα σπίτια τους, με αποσπάσεις, πολλοί συνάδελφοι είναι αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και δεν αποζημιώνονται όπως πρέπει, όπως γίνεται στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού,  τα οικονομικά, αφού δεν έχουμε πάρει αυξήσεις τα τελευταία χρόνια και η αύξηση αυτή που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ ακούστηκε ότι είναι 20% μεταφράζεται σε μια αύξηση το μήνα 18 με 20 ευρώ, σαν δηλαδή να μην έχει δοθεί. Οι αστυνομικοί που βάζουν και χρήματα από την τσέπη τους για να αγοράσουν τις στολές τους και τον οπλισμό τους».

«Είμαστε ένας ασφαλής Νομός αν και μεγάλος γεωγραφικά σε κάλυψη από εμάς κι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των συναδέλφων», είπε ο κ. Κούνιος, ενώ για τη δυναμικότητα της αστυνομίας των Σερρών τόνισε ότι τη δουλειά των 87 αστυνομικών, που είναι αποσπασμένοι σε άλλες περιοχές την επιφορτίζονται οι αστυνομικοί που είναι στις Σέρρες, ενώ εξήρε την προσπάθεια που κάνουν οι συνάδελφοι του στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου του Προμαχώνα, η οποία είναι η μεγαλύτερη χερσαία πύλη εισόδου στη χώρα.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Ο Γιάννης Κούνιος νέος πρόεδρος των αστυνομικών
ΠΗΓΗertnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -