fbpx
18.7 C
Serres
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήART+FUNΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30.03

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30.03

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30.03

Το olanea,  σας παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, από την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr για σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 29.03

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δημιουργώντας μεγαλύτερη αστάθεια στην ενέργεια μας και διακυμάνσεις στην ψυχολογία μας. Το Σάββατο το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και θα υπάρχει τάση για εκνευρισμούς και διαφωνίες, αλλά η επιρροή θα είναι παροδική. Τις απογευματινές ώρες η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο σε μια γλυκιά όψη δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να έχουμε περισσότερα κέφια και πιο ευχάριστες επαφές με τους άλλους. Αν είστε μόνοι-ες προσφέρεται για γνωριμίες. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν μεγαλύτερη πίεση το βράδυ του Σαββάτου ή κάποιες υποχρεώσεις. Την Κυριακή η Σελήνη κάνει μόνο μια όψη, ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς που δεν βοηθά ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες ούτε τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές μας ανησυχίες ούτε ιδιαίτερα τις σχέσεις μας. Χρειάζεται επίσης να είμαστε πιο προσεκτικοί στα έξοδα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 30.03

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Κριός

Το Σάββατο είναι πιο θετικό με τη Σελήνη στον Τοξότη να ενεργοποιεί το πνεύμα της περιπέτειας στη ζωή σας. Ανοίγει την εικόνα και με κάποιο τρόπο θα βλέπετε περισσότερες και καλύτερες προοπτικές εκεί που βλέπατε αδιέξοδα. Είναι μια ωραία μέρα για να την αξιοποιήσετε για να βγείτε, να πάτε μια εκδρομή, να αλλάξετε παραστάσεις κάνοντας διαφορετικά πράγματα. Αντί να κολλήσετε στη ρουτίνα και στις δραστηριότητες που κάνετε ήδη, προσπαθήστε να βρείτε κάτι διαφορετικό να το βάλετε στο πρόγραμμα σας που θα σας ενθουσιάσει και θα αλλάξει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Οι μικρές αλλαγές μας ξεκουράζουν. Την Κυριακή μη βιάζεστε σε κάποιο νέο φλερτ ή φιλική σχέση, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και μπορεί να προβάλετε στους άλλους ιδιότητες που δεν τις έχουν. Μπορεί να είστε βιαστικοί στην εκτίμησή σας κλασικά λόγω παρόρμησης.

Ταύρος

Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς με τις δικές σας έγνοιες. Προσπαθήστε λοιπόν να τους συμπεριλάβετε στα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο και βέβαια αν νιώθετε απόσταση με το ταίρι σας είναι ιδανικές μέρες για να είστε πιο κοντά. Παρόλα αυτά, το να βγείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους ρίχνετε τη διάθεση αναμασώντας τα δικά σας προβλήματα μάλλον δεν είναι τόσο καλή ιδέα για το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Την Κυριακή διαφυλάξτε τα μυστικά σας και μην τα αποκαλύπτετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, ειδικά αν αναφέρονται σε οικονομικά σας δεδομένα, γιατί μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα. Κρατήστε σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο σχέσεις με γνωστούς και κοιτάξτε να διασκεδάσετε διώχνοντας το άγχος της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορεί να προσθέσει λίγο άγχος είτε σε θέματα δουλειάς είτε στη διαχείριση μιας σχέσης. Προσέξτε ακόμη τις υποσχέσεις που δίνετε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα για να μη φανείτε ασυνεπείς απέναντί τους. Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου τις βραδινές ώρες του Σαββάτου μπορεί να σας ζορίσει λίγο ή πιθανώς να έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία για την καινούρια εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη κατανομή του ελεύθερου χρόνου σας το Σάββατο, για να σας μείνει χρόνος για να περάσετε κάποιες πιο χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύς κάπως σας αποσυντονίζει χωρίς να μπορείτε να εστιάσετε την ενέργεια σας σε ένα μόνο πράγμα κι έτσι να υπάρχει χάος στο κεφάλι σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον όταν αφιερώνετε χρόνο κάπου είτε στη διασκέδαση είτε στη δουλειά να είστε ψυχή και σώμα αφιερωμένοι σε αυτό που κάνετε κάθε φορά κι όχι να κάνετε το ένα και να σκέφτεστε το άλλο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ ΕΔΩ
Δείτε επίσης: ΣΕΡΡΕΣ: Η Βαρβάρα Μητλιάγκα με Super Car στο αυτοκινητοδρόμιο (ΦΩΤΟ)
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -