fbpx
20.9 C
Serres
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήART+FUNΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

Το olanea, σας παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων, από την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr για το Σαββατοκύριακο 06-07|04

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σάββατο, 6 Απριλίου 2024

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι γεμάτο ένταση, καθώς το Σάββατο ξεκινά με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη το πρωί και στη συνέχεια με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι τις πρωινές ώρες είναι πιθανό να είμαστε πιο παρορμητικοί και ίσως κάπως εριστικοί σε κάποιες σχέσεις ή ακόμη είναι πιθανό να ασκούμε πιο έντονη κριτική στους άλλους γύρω μας αλλά και στον εαυτό μας. Από το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει θετική όψη με τον Δία και η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα. Η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα χαρίζει πάθος στις ερωτικές σχέσεις και τύχη σε οικονομικά θέματα.

Κυριακή, 7 Απριλίου 2024

Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, αλλά από το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα η Ηλιακή έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και Νέα Σελήνη. Σαφώς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η επιρροή της έκλειψης θα είναι εμφανής, γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας και ας μην παίρνουμε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

Προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Κριός

Το Σάββατο ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Αξιοποιήστε την Κυριακή για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια. Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει το μεσημέρι στο ζώδιο σας προετοιμάζοντας την Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας και ίσως έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού σας ή μπορεί να θέλετε να κανονίσετε κάτι στο σπίτι με την παρέα σας.

Ταύρος

Το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιο άνετο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Το Σάββατο βέβαια μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες και βρίσκετε τεράστια αντίσταση όταν προσπαθείτε να συζητήσετε κάτι μαζί του. Όταν η Σελήνη ξεφύγει από το μεσημέρι κι έπειτα από την επιρροή του Κρόνου σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν στο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Το βράδυ του Σαββάτου ενδεχομένως κάτι να γιορτάζετε, να έχετε επαφές με αγαπημένους φίλους ή συνεργάτες, ή μπορεί με την ομάδα σας να έχετε μια επαγγελματική επιτυχία. Σε γενικές γραμμές ευνοείται η φιλία, ενώ μπορεί να έχετε εύνοια ή και βοήθεια για να επιτύχετε έναν δικό σας στόχο. Την Κυριακή βρείτε χρόνο όμως και για να κάνετε μια μικρή οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται, γιατί θα είναι αρκετά απαιτητική με την έκλειψη της Δευτέρας. Είναι πολύ σημαντικό να προφυλάξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

Δίδυμοι

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Άλλωστε η καριέρα σας αυτό το γουηκέντ είναι το άλφα και το ωμέγα. Το Σάββατο βέβαια μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτο ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στη δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Από την άλλη μπορεί να είστε αποδέκτες πιο αυστηρής κριτικής. Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στο να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον χώρο σας αν έχετε ας πούμε ένα κατάστημα για να γίνει πιο αρεστό στο κοινό του. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας. Ο Απρίλιος άλλωστε με ανάδρομο Ερμή δεν επιλύει τίποτε ούτε δίνει τελικά αποτελέσματα σε κάτι. Είναι περισσότερο μήνας προσπάθειας, επανεκτίμησης, αναθεωρήσεων.

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΛΛΟ ΖΩΔΙΟ ΕΔΩ

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06-07|04

Δείτε επίσης: ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ: 7 Χρόνια Πολιτιστικής δράσης (ΦΩΤΟ)
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -