fbpx
23.2 C
Serres
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήART+FUNΖΩΔΙΑΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές υποθέσεις, στην καριέρα, στην οικονομική εξέλιξη. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση. Προσοχή στο φόρτο εργασίας, ενδεχομένως να υπερφορτωθεί το πρόγραμμα και να δημιουργηθεί άγχος.

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν από κοινού αποφάσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία και η πεισματική αντίδραση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες και αυθόρμητες, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, βελτιώνονται οι σχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και συμφιλίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, πρωτότυπες ιδέες θα ακουστούν, νέα οράματα και νέες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της προσωπικής ζωής.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είναι γεγονός ότι επικεντρώνεται στα θέλω σου και αυτό είναι το κύριο για σένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην το εκδηλώνεις με άμεσο και επιθετικό τρόπο στο περιβάλλον σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα σου βιώνει έντονες στιγμές και αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει σημαντικά. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις που πάνω στον παρορμητισμό σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Η σύγκρουση και οι αντιπαραθέσεις δεν θα βοηθήσουν, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Η δυσκολία στην επικοινωνία προβληματίζει. Το απόγευμα σε  επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα ανατρέπουν το σκηνικό και πιθανά να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρερμηνείες και πιθανές παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ευτράπελα στις συμφωνίες και στις συνεργασίες σου. Προσοχή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Φρόντισε να ξεφύγεις από τον υποκειμενισμό και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων για να υπάρξει ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, στρέφεται η προσοχή σου στην οικογένεια και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν και χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Το απόγευμα ενισχύει με ψυχικό σθένος και θετική σκέψη την ψυχολογία σου, βοηθώντας έτσι να αντιμετωπίσεις ακόμα και τις μεγαλύτερες δυσκολίες με θετικό τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την αποφασιστικότητα και την ευελιξία να λύσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο. Θετικές θα είναι υποθέσεις οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για δοτικότητα, παράλληλα όμως οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Παράλληλα το απόγευμα σε βοηθά να βρεις διεξόδους μέσα από τη γνώση και πραγματικά αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην πορεία των συνεργασιών σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκεστε στην ίδια ομάδα. Οι ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πιθανές θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Το άγχος και οι ανασφάλειές δεν θα σε βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το απόγευμα ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλα όμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το αισθητήριο σου σε κατευθύνει μοναδικά σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποια πρέπει να είναι τα κατάλληλα βήματα για να επιτυχείς τους στόχους σου. Η ένταση με τους συνεργάτες σου θα φέρει ανατροπές σε σχέδια που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινή επαγγελματική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απόλαυσε την παρέα και τις συζητήσεις με πρόσωπα ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Η αποφασιστικότητά σου θα δώσει το σύνθημα για να ξεπεραστούν τα οποία εμπόδια και να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα εντείνει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σε επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να έχουν νέες προτάσεις για εσένα. Αξιολόγησέ ρεαλιστικά ποιες είναι αυτές που μπορεί να σε γνωρίσουν και άδραξε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μονοπάτια στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει τους φόβους και τα απωθημένα σου. Προσοχή γιατί η νευρικότητα θα βλάψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε παρέες, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κυνηγήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν δίνοντας λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σε απελευθερώσουν. Είναι καθοριστικό να δείξεις αποφασιστικότητα και θέληση για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε ξεμπλοκάρουν από τα ζητήματα που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν δημιουργώντας άγχος και ανασφάλεια. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ότι πατάς σταθερά στα πόδια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που έχεις οικονομικού χαρακτήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το γεγονός ότι εκκρεμούν σου δημιουργεί αναστάτωση. Πιθανές είναι οι συζητήσεις στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, δεν αποκλείονται τα θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Αιγόκερε, σήμερα επιδιώκεις να κοινωνικοποιηθείς καθώς είσαι έντονα εξωστρεφής και θέλεις να έρθεις επικοινωνία με νέα πρόσωπα. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έχεις στο μυαλό σου πιθανές συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Παρ’ όλη την εορταστική ατμόσφαιρα μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις που θα έχουν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο σε επαγγελματικό επίπεδο για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις λόγω υπερευαισθησίας στην προσωπική σου ζωή. Αργότερα, το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις και να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να ωφελήσουν σημαντικά τις συνεργασίες σου, όμως είναι απαραίτητο να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στους επαγγελματικούς σου στόχους.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να επικρατήσει αρμονία με το περιβάλλον σου. Το απόγευμα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για όμορφες παρέες και στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα που θα εκτοξεύσουν το κέφι σου στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου αντιλαμβάνονται πιθανές επιδιώξεις και φιλοδοξίες που έχεις και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Λειτουργείς με γνώμονα το κοινό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που θα ευχαριστήσει τους γύρω σου, φρόντισε να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα καθώς θα έχεις θετικές εξελίξεις.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 06.06
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -