fbpx
28.1 C
Serres
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
No menu items!
ΑρχικήART+FUNΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, ελκυστικές. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, γενναιοδωρία, ρομαντισμός, ελκυστικότητα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιωθούν οι σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές.

Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα νέας σχέσης, όσοι αναζητούν καινούργια γνωριμία θα καταφέρουν να ενθουσιαστούν, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα συμβάντα θα ανοίξουν τον δρόμο για διεκπεραίωση και τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η καχυποψία, οι κτητικές συμπεριφορές και η χειριστική διάθεση θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικονομικές υποθέσεις, στην καριέρα, στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιηθούν τα εργασιακά ζητήματα, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικότητα και όχι άγχος. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να φέρει ένα είδος συναισθηματικής και πνευματικής σύγχυσης, προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές, τα βιαστικά συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε λάθη, η κρίση δεν θα πρέπει να στηριχθεί στις πρώτες εντυπώσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Κρόνο δυνατή θα είναι η λήψη σωστών αποφάσεων, θα υπάρχει αυτοσυγκράτηση και ορθολογισμός.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που ανεβάζουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Το απόγευμα σού δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε στόχους που θέλεις να πετύχεις καθώς μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε επίπεδο συνεργασιών. Προτάσεις από το εξωτερικό μπορεί να είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στην επαγγελματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για διασκέδαση, δημιουργικότητα, έντονο φλερτ. Το απόγευμα απογειώνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία εξαιρετική μέρα όπου οι παρέες και το ξεφάντωμα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι διαίσθηση και θετική σκέψη λειτουργούν προς όφελός σου καθώς σου δείχνουν τον καλύτερο δυνατό δρόμο για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ την επαγγελματική καταξίωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η κατήφεια και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να πάρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να μετριάσεις πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τον συναισθηματισμό, τη μελαγχολία, πιθανές ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Επικέντρωσε την προσοχή σου στην τέχνη και την δημιουργία που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα και σε πιθανές υποχρεώσεις ή αγγαρείες που πρέπει να διεκπεραιώσεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά λάθη. Καλά θα κάνεις να μην πάρεις καταλυτικές αποφάσεις καθώς πιθανότατα να μην είναι οι ενδεδειγμένες.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα εντείνει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα από τα παλιά όπου θα θυμηθείς ωραίες στιγμές μαζί τους και θα περάσεις υπέροχα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να αποδώσει πιθανή ομαδική δουλειά που συμμετέχεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να εντοπίσεις τι πρέπει να διορθώσεις ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Άλλωστε το θετικό είναι ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν χάνεις την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, για την επόμενη χρονική περίοδο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις καθώς εκδηλώνεις έντονα τη νευρικότητα σου ή δέχεσαι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το απόγευμα σε οδηγεί σε υπερβολικές και παράλογες συμπεριφορές λόγω το έντονο εγωισμού και της νευρικότητας που σε διακατέχει. Η δυσκολία στην επικοινωνία δυσχεραίνει την πορεία των επαγγελματικών στόχων, μην επιδιώκεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με κάθε τρόπο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η ευχάριστη διάθεση που δημιουργείται δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις, αντίθετα δίνει το έναυσμα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου δώσουν ιδέες για επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις που απαιτούνται ώστε οι επόμενες κινήσεις σου να είναι άκρως επιτυχημένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ισορροπία του. Το απόγευμα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα λόγω της έντασης και της νευρικότητας που σε διακρίνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι και οι συνεργάτες σου. Προσπάθησε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που πιστεύεις αποφεύγοντας να καταπιέσεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι πρωταρχικό για εσένα να ασχοληθείς με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου και έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η ανάγκη για ισορροπία σε καθορίζει, είναι απαραίτητο όμως να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς οι συμβιβασμοί δεν σου ταιριάζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να έχουν προτάσεις για εσένα που φαίνονται ιδανικές όμως είναι απαραίτητο να ψάξεις αν υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ξεκάθαρα και μπορεί να σε εμπλέξουν σε καταστάσεις που δεν θέλεις. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για σήμερα και να ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι σημαντικό να περιορίσεις τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις χωρίς να δημιουργήσεις προστριβές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Βάζεις στόχους σε όλα τα επίπεδα και είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις. Καλά θα κάνεις να περιμένεις και ανατροπές ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες καθώς αυτές είναι που θα αποκαλύψουν συμπεριφορές συνεργατών που θα σε ενοχλήσουν έντονα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν από εσένα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 05.06
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -