fbpx
15 C
Serres
Παρασκευή, Απρίλιος 16, 2021
No menu items!
Αρχική ART+FUN ΖΩΔΙΑ: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (05.04 -11.04), από τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΖΩΔΙΑ: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (05.04 -11.04), από τη Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΖΩΔΙΑ: Οι προβλέψεις της εβδομάδας (05.04 -11.04)

Κριός
Λίγο έως πολύ, αυτή η εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο άμεσο περιβάλλον σου και θα αφήσει χώρο και χρόνο για να μπουν μόνο ευχάριστα γεγονότα τις τρέχουσες ημέρες στη ζωή σου. Η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται από την Τετάρτη και μετά και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σου, όσο και με τους φίλους σου. Μπορείς τώρα να βρεις λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σου με τους άλλους. Στα επαγγελματικά σου, ευχάριστα είναι τα νέα που σε περιμένουν και θα νιώσεις αρκετά δημιουργικός και ικανοποιημένος.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου ζητήματα θα περάσεις πολύ όμορφες και τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου. Πρόσεξε να μη βιαστείς να βγάλεις λάθος συμπεράσματα σχετικά με το σύντροφό σου, καθώς θα έχεις την τάση να δίνεις μεγαλύτερη διάσταση στα πράγματα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Οι ελεύθεροι τολμήστε να φλερτάρετε και δε θα χάσετε!
Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, νέες ευκαιρίες αναδύονται πια μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για εσένα να κάνεις τη μεγάλη διαφορά και να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να παραμένουν σταθερά, οπότε και δεν πρέπει να προβείς σε διάφορες επενδυτικές κινήσεις.
Τυχεροί αριθμοί …. 10,11,24,36.
Συμβουλή… Πρόσεξε πολύ τι εύχεσαι. Οι ευχές γίνονται επιθυμίες. Οι επιθυμίες γίνονται σκέψεις. Οι σκέψεις γίνονται πράξεις. Οι πράξεις γίνονται το πεπρωμένο σου.
Ταύρος
Kκράτησε μια ανεξάρτητη στάση απέναντι στις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα και απόφυγε κάθε μορφή σύγκρουσης με το περιβάλλον σου. Εμφανίζεσαι περισσότερο πειστικός και τα επιχειρήματά σου δε θα είναι εύκολο να αμφισβητηθούν στον επαγγελματικό σου τομέα τις ερχόμενες ημέρες. Κάποιες εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που θα προκληθούν, θα είναι προσωρινές. Οι επαφές και γενικότερα οι επικοινωνίες σας με το στενό σου κύκλο θα κυμανθούν σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. Ενδεχομένως να έχεις κάποια μικροπροβλήματα στις συνεννοήσεις σου, αλλά με λίγη προσοχή θα είναι εύκολα προσπελάσιμες.
Αισθηματικά
Στην αισθηματική σου ζωή έκφρασε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στο σύντροφό σου και τα πράγματα θα πάρουν πολύ πιο θετική τροπή από ότι περιμένεις. Οι αδέσμευτοι να προσέξετε τις επιλογές σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε πολύ σοβαρά λάθη, αν ακολουθήσετε τα πάθη σας.
Επαγγελματικά
Σχετικά καλά θα κυλήσουν τα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα, με κάποιες ίσως διαφοροποιήσεις ως προς τη θέση της εργασίας σου, πράγμα όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Οικονομικά δε θα υπάρξει κάποια σημαντική μεταβολή, αλλά ίσως οι μέρες σε ωθήσουν να κάνεις κάποια έκτακτα έξοδα και να βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Τυχεροί αριθμοί …. 1,3,12,15.
Συμβουλή… Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν και είναι ανεκτίμητα.
Δίδυμοι
Να είσαι σίγουρος πως μόνος σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα, αν δεν έχεις την συμπαράσταση ή τη βοήθεια των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν. Το ζητούμενο σου αυτές τις ημέρες, θα είναι να καλύψεις αυτήν την ανασφάλεια που σε έχει πιάσει όσον αφορά τα συναισθηματικά σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις την ηρεμία και την ισορροπία που τόσο αναζητάς. Μοιράσου λοιπόν τώρα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου και μην υποτιμάς ούτε τη νοημοσύνη του, αλλά ούτε και την κατανόησή του. Γενικότερα, μην υποτιμάς τις προθέσεις των άλλων, γιατί θα καταλήξεις μόνος σου να κάνεις ψυχοθεραπεία στους τέσσερις τοίχους. Το σκηνικό στον επαγγελματικό σου χώρο προδιαγράφεται αρκετά ευνοϊκό, αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες σου και τις σχέσεις σου με την πελατεία.
Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σου έχουν πολλές δυνατότητες βελτίωσης, με την προϋπόθεση όμως να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες και να μην κολλάς σε παρελθοντικές συζητήσεις και καταστάσεις, που κουράζουν τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου. Σημασία φυσικά έχει ο τρόπος που θα το κάνεις… γι’ αυτό δείξε προσοχή! Οι ελεύθεροι  θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το χώρο της δουλειάς σας.
Επαγγελματικά
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου θα κυλήσουν αρκετά καλά αυτές τις μέρες και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, είτε αυτό αφορά την αύξηση του εισοδήματός σου, είτε την αναγνώριση των κόπων σου. Στα οικονομικά, κάποια αύξηση των οικονομικών σου αποθεμάτων μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, αλλά το πιο πιθανό είναι έτσι εύκολα όπως θα έρθουν, να φύγουν κιόλας.
Τυχεροί αριθμοί …. 4,12,14,35.
Συμβουλή… Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν τι τους είπες, ποτέ όμως δεν θα ξεχάσουν πως τους έκανες να αισθανθούν.
Καρκίνος
Βρίσκεσαι σε ένα μεταίχμιο όσον αφορά τα θέματα της καριέρας σου και αναμένεται τις τρέχουσες ημέρες να κορυφωθούν ορισμένα πράγματα. Είναι ένα θετικό διάστημα η εβδομάδα αυτή για να κάνεις συζητήσεις γύρω από κάποια συνεργασία ή να προβείς σε οικονομικές συναλλαγές με δημόσιους φορείς. Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως κάποιες ανακατατάξεις δε θα λείψουν, όσον αφορά τις σχέσεις σου. Η εβδομάδα αυτή πυροδοτεί τις συζητήσεις σου και προκαλεί εντάσεις. Καθόλου απίθανο να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με άτομα του περιβάλλοντός σου, στην οποία οφείλεις να είσαι προσεκτικός, γιατί δυστυχώς η κρίση σου δε θα είναι αντικειμενική, με αποτέλεσμα να αδικήσεις και τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.
Αισθηματικά
Οι συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή σου επηρεάζουν έμμεσα το δεσμό σου, αλλά και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά με τις γκρίνιες του και τις τάσεις κτητικότητας που θα τον διακατέχουν. Δύσκολα θα βρεις κοινό έδαφος αυτήν την περίοδο μεταξύ σας, ωστόσο αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι μαζί του, πρέπει να προσπαθήσεις. Εσύ που είσαι μόνος σου, πρέπει να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέα φλερτ που θα προκύψουν και να αναζητήσεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικά
Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στους τομείς του αντικειμένου που σε ενδιαφέρουν και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορούσες.
Τυχεροί αριθμοί …. 14,23,20,40.
Συμβουλή… Κανείς δε θα σου περάσει αλυσίδες αν πρώτα εσύ δεν τον αφήσεις να σου πάρει τα μέτρα.
Λέων
Θα υπάρξουν έντονοι προβληματισμοί αυτήν την εβδομάδα γύρω από πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα χρειαστεί να κάνεις μια επανεξέταση σε αυτά που επιθυμείς, αν βλέπεις ότι δεν έχουν πάρει την πορεία που επιδιώκεις. Θα κάνεις συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σου γύρω από πράγματα που έχουν γίνει και σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Σε μεγάλο βαθμό θα εξομαλυνθούν οι όποιες εντάσεις και να βάλεις ένα πλάνο σε πράγματα που έχεις στόχο να πραγματοποιήσεις. Ευνοϊκές ημέρες για να ασχοληθείς επίσης με θέματα που αφορούν την κατοικία σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Στα επαγγελματικά σου είναι θετική περίοδος για να διευθετήσεις πράγματα που έχουν μείνει στην άκρη, αλλά και να ολοκληρώσεις επαγγελματικές συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις.
Αισθηματικά
Αν θέλεις, να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το προσεχές Σαββατοκύριακο για να περάσεις όμορφες στιγμές, μίλησε για όλα όσα σε απασχολούν και κάνε νέα όνειρα με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Αν παραμένεις στην κατηγορία εκείνων που δεν έχουν βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, κάνε υπομονή και σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες!
Επαγγελματικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φαίνονταν άπιαστα… Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες.
Τυχεροί αριθμοί …. 17,18,21,34.
Συμβουλή… Μην αφήνεις τίποτα για μια ιδιαίτερη ημέρα. Κάθε ημέρα στη ζωή σου είναι σημαντική. Αν θέλεις να κάνεις κάτι, μη το αναβάλλεις. Κάνε το τώρα!
Παρθένος
Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει αυτήν την εβδομάδα και οι συζητήσεις και οι επαφές με εργοδότες θα έχουν θετική έκβαση. Προβλήματα θα παρουσιαστούν μόνο με τους υφισταμένους σου και μικρό παρεξηγήσεις μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Από την άλλη, έχεις όλα τα εφόδια να περάσεις ωραίες στιγμές με άτομα του φιλικού και του κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Από την Τετάρτη και μετά, από τη μία μεριά να λυθούν προβληματικές καταστάσεις που είναι χρόνιες και από την άλλη να βάλεις ένα πλάνο για πράγματα που θέλεις να πετύχεις στα αισθηματικά σου.
Αισθηματικά
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου. Καν’ το αυτό και με τις καλές επιρροές του πλανητικού σκηνικού, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του! Μια καινούργια γνωριμία σε εσένα  που ακόμη είσαι μόνος σου, θα φέρει χαρά στη ζωή σου και θα σε κάνει να αλλάξεις νοοτροπία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Επαγγελματικά
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται επίσης αυτήν την περίοδο και, αν μείνεις συγκροτημένος και δεν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, θα βάλεις τώρα τις βάσεις για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα.
Τυχεροί αριθμοί …. 12,20,34,36.
Συμβουλή… Να είσαι επιλεκτικά αναίσθητος σε όσα σου συμβαίνουν. Μόνον έτσι θα μπορείς να ασχολείσαι με τα πράγματα που πραγματικά έχουν αξία.
Ζυγός
Αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα αποδειχθούν πολύτιμες στο μέλλον σου. Η εργασία σου θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική και οι επικοινωνίες στις συνεργασίες σου θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου μπορεί να μη βελτιωθούν άμεσα, αλλά τουλάχιστον δε θα προκύψουν έξτρα έξοδα, που θα σε άγχωναν και θα σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στα ερωτικά σου ζητήματα, παρά όλη την τάση σου να κρατάς κρυφά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει δημοφιλή στις παρέες, αυξάνει τον μαγνητισμό σου αλλά και τις ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους. Από την άλλη, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, που θα έχουν μάτια μόνο για εσάς. Βέβαια η ζήλεια και το πάθος μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές εντάσεις. Προσπέρασε τες… είναι για καλό!
Αισθηματικά
Αυτήν την εβδομάδα, καλό θα είναι να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στη συναισθηματική σου ζωή και να προτιμήσεις να μην αναλώνεσαι σε δευτερεύοντα θέματα. Αντιμετώπισε κάποια παράπονα και ζήλειες που θα εκδηλώσει ο σύντροφός σου με περισσότερη διαλλακτικότητα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μη γίνεις εριστικός και βγεις στην αντεπίθεση, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, να ξέρεις ότι από μεσοβδόμαδα και μετά, θα έχεις τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, η οποία πολύ πιθανόν να βρίσκεται κάπου στο πολύ στενό φιλικό σου περιβάλλον. Άνοιξε τα μάτια σου!
Επαγγελματικά
Όλη την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, σε σημείο εξάντλησης. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, προκειμένου να μην αγχώνεσαι. Επίσης, οι συνάδελφοί σου θα είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν την βοήθεια τους, γι’ αυτό μη διστάσεις να τους την ζητήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, αν θέλεις να τα διατηρήσεις ως έχουν.
Τυχεροί αριθμοί …. 8,12,13,45.
Συμβουλή… Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, τότε όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχεις.
Σκορπιός
Οι έννοιες και τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις τα φτερά σου για νέες επαφές και σχέσεις. Πολλές καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε κάνουν να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι λιγότερο ευάλωτος. Αναγνώρισε την αξία σου για να μην καταναλώνεσαι άσκοπα, επεκτείνοντας και ανανεώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για ορισμένες κινήσεις σου που έχουν παρερμηνευτεί, αλλά μη χάσεις ευκαιρίες που θα έχεις να πλησιάσεις περισσότερο τους άλλους ή να απομακρύνεις αυτούς που σε βαραίνουν. Οι σχέσεις αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά έντονες, αλλά όχι και τόσο  αρμονικές.
Αισθηματικά
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δε σε αφήνουν,  να μπορέσεις να εκφραστείς στο σύντροφό σου όπως θα ήθελες. Από την Τετάρτη και μετά, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις και σίγουρα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζεις. Κι εσύ ακόμη,  που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που οι προοπτικές για να ξεκινήσεις κάτι νέο στην ζωή σου είναι πολλές. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις το σφάλμα να υποκύψεις στην πίεση για επανασύνδεση που ίσως σου ασκεί εδώ και καιρό ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.
Επαγγελματικά
Αυτήν την εβδομάδα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολύτιμη ενέργεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, ενώ θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θα νιώσεις ασφαλής για το μέλλον σου.
Τυχεροί αριθμοί …. 18,29,37,44.
Συμβουλή… Δεν είναι αποτυχία να μην πετύχεις αυτό που σκόπευες. Αποτυχία είναι το να μην ξαναπροσπαθήσεις.
Τοξότης
Χωρίς αυτή η εβδομάδα να επιδοτεί κάποια μορφή σχέσεων, εντούτοις θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις σχέσεις που υπάρχουν και θέλεις να διατηρήσεις στη ζωή σου. Το έξυπνο είναι να δείχνεις θετικός απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου σου, όχι τόσο για να του κάνεις το χατίρι, όσο για να έχεις εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Ο χώρος των φιλικών σου σχέσεων απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί κάποια νέα άτομα να προσπαθήσουν με έναν άκομψο τρόπο να κινηθούν διεκδικητικά απέναντί σου. Ο χώρος των συγγενικών σχέσεων είναι αρκετά ουδέτερος, όπως και των συναισθηματικών. Οι απολαβές της εβδομάδας θα είναι πολύ λιγότερες από ότι περιμένεις και έξτρα έξοδα ίσως θα σε ταλαιπωρήσουν.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το σύντροφό σου, αλλά φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις γκρίνιες  και μίλησε του ειλικρινά και χωρίς υπεκφυγές για τις έννοιες και τις ανησυχίες σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, προσπάθησε να γίνεις πιο ανοιχτός και διαθέσιμος στα άτομα που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως με ένα από αυτά θα έρθεις πιο κοντά και θα έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση.
Επαγγελματικά
Στον τομέα της εργασίας σου θα προκύψουν μερικά προβλήματα, αν δεν είσαι συγκρατημένος. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μη νευριάζεις με πράγματα, που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες, αρκεί να έχεις εξετάσει πρώτα πολύ καλά τις προοπτικές και τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.
Τυχεροί αριθμοί …. 4,13,28,29.
Συμβουλή… Η διαφορά ενός ήρωα από έναν απλό άνθρωπο είναι ότι ο πρώτος άντεξε λίγες στιγμές παραπάνω.
Αιγόκερως
Όλων των ειδών οι σχέσεις δείχνουν να ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, περισσότερο όμως οι σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να τελειώσει ένας κύκλος παρεξηγήσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά σου εντείνονται οι ανασφάλειές σου, όμως, το Σαββατοκύριακο δείχνει ότι μπορεί να σου αποδώσει τελικά, και επαγγελματικά και οικονομικά τόσο, που μπορεί να βγεις διπλά κερδισμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αισθηματικά
Στον ερωτικό σου τομέα,  έχεις μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα κακώς κείμενα του καιρού, που σας έχουν απομακρύνει. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς το σαββατοκύριακο για να περάσεις χρόνο μαζί του και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι αν πάλι εάν ακόμη είσαι μόνος, είναι καιρός να τη διώξεις την ανασφάλεια σου και να προετοιμάσεις την αγκαλιά σου για κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο θα έλθει τώρα στη ζωή σου και θα ταρακουνήσει για τα καλά τα ήρεμα νερά της καθημερινότητάς σου.
Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα είσαι σε εγρήγορση,  καθώς το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο και εσύ δε θα ξέρεις με τι να πρώτο ασχοληθείς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί λόγω του φόρτου εργασίας που θα έχεις, ίσως τελικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με κάτι άλλο πέρα του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις, για αυτό καλό θα είναι να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.
Τυχεροί αριθμοί …. 7,8,19,25.
Συμβουλή… Αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας απλά εκεί που κοιτάς.
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
Υδροχόος
Οι τάσεις ανεξαρτησίας που θα σε πιάσουν έντονα αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να σε φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σου άτομα. Έχει μεγάλη σημασία τώρα για εσένα να ανανεώσεις τις επαφές σου και να βγεις από την απομόνωση. Το φλερτ φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τις τρέχουσες ημέρες, για αυτό πρόσεξε να μην μπερδέψεις το αστείο με το σοβαρό, καθώς οι συνθήκες θα είναι περίεργες και μπορεί πολύ εύκολα να εκτεθείς. Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι καταστάσεις που θα βιώσεις θα είναι εκρηκτικές. Μην ενδώσεις σε όσους από τους συναδέλφους και συνεργάτες σου που ίσως έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνεις κακό στο δικό σου προφίλ και στη δική σου επαγγελματική υπόσταση.
Αισθηματικά
Στα ερωτικά σου,  απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, που όμως ανήκουν στο παρελθόν. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, ώστε να ισορροπήσουν κάποιες καταστάσεις, που δεν είναι καλές. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να μην εκδηλώσεις την ανησυχία σου, και θα δεις ότι πολλοί είναι γύρω σου που θα ήθελαν να σε έχουν  σύντροφο. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα.
Επαγγελματικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες και με τις κατάλληλες συνθήκες να τις πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων, που θα αποδώσουν.
Τυχεροί αριθμοί …. 9,12,23,31.
Συμβουλή… Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
Ιχθύες
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου και τις προθέσεις σου απέναντι σε μια σοβαρή αισθηματική σχέση, που βιώνεις εδώ και καιρό. Τα πράγματα δε θα είναι εύκολα, μιας και τα δικά σου συναισθήματα δεν είναι διάφανα. Εξέτασε όλες τις παραμέτρους, από τις βαθύτερες ανάγκες σου έως τα πραγματικά θέλω σου και κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορείς, προτού προβείς στην παραπάνω ενέργεια. Στον εργασιακό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα, και όπως αντιλαμβάνεσαι πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και διπλωματικά, αν θέλεις να μην παρερμηνευθούν οι προθέσεις και τα λόγια σου.
Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από το προηγούμενο διάστημα είναι λίγο ασαφές και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσεις και να ξαναποκτήσεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι  να περιμένετε ειδήσεις και καλέσματα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, που όπως αποδεικνύεται τρέφουν  αισθήματα για εσάς. Η συμβουλή των άστρων είναι να ενδώσετε στις προσκλήσεις τους… και δε θα χάσετε!
Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις επιτέλους τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις  πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει και σε αποδιοργανώνει στους υπόλοιπους τομείς. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.
Τυχεροί αριθμοί …. 4,15,16,47.
Συμβουλή… Αν κάτι τρέφεται από εσένα μην το αφήνεις να χορτάσει. Απαλλάξου από αυτό όσο πιο σύντομα μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ: Εργατικό δυστύχημα με δύο νεκρούς

Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 16.04.2021, στις 12 το μεσημέρι συνέβη θανατηφόρο εργατικό ατύχημα με θύματα δύο εργαζόμενους σε εργολάβο, στο έργο αποθείωσης...

Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Ηρεμήστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό

Αναφορικά με το τι πρόκειται να γίνει το Πάσχα, μετά και την ανησυχία που προκαλούν τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι, αλλά και οι νεκροί της...

ΣΕΡΡΕΣ: Κλείνει λόγω έργων η μία λωρίδα της εθνικής προς Θεσσαλονίκη

Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021...

ΣΕΡΡΕΣ: Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ

Σε παρεμπόδιση της εισόδου στους μαθητές στις σχολικές αίθουσες προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης οι μαθητές του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών, επιτρέποντας την είσοδο...
- Advertisment -