Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τις φήμες του χωρισμού της από τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά αποκάλυψε και τον λόγο που τσακώθηκαν ο Στάθης Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο.

Το ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ταξιδεύοντας  από τη Σαντορίνη και την Καρδαμύλη μέχρι την Ισπανία και τη Βαρκελώνη, ενώ παράλληλα αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο και με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκιδική.

Δεν ισχύει ο χωρισμός

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα», η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας διέψευσαν τις φήμες πως χώρισαν και εξήγησαν τον λόγο που κυκλοφόρησαν εξαρχής.

«Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε με τον Σπύρο. Είχα πάει για δύο εβδομάδες να δω την οικογένειά μου. Στο πρώτο μας ραντεβού με τον Σπύρο πήγα μαζί με τους γονείς μου».

Έρχεται ο γάμος;

Η Βρισηίδα είπε πως δεν ξέρει αν θα παντρευτούν σύντομα αλλά τόνισε ότι είναι 26 χρονών και θέλει να κάνει τη ζωή της με τον Σπύρο.

«Ανάμεσα στο δίλημμα της κλειστοφοβίας και εξόδου με την Ευρυδίκη, θα επέλεγα το δεύτερο», σχολίασε η Βρισηίδα.

Η παρεξήγηση με την Παναγιώταρου

Ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τον λόγο που το πρώην ζευγάρι Παναγιώταρου – Σχίζας παρεξηγήθηκαν, όπως είπε ήταν «γιατί εκείνος της… προσέφερε λουλούδια».

ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥ: Χώρισε τελικά με τον Σπύρο Μαρτίκα;
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr