fbpx
22.6 C
Serres
Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026
No menu items!

ΑρχικήΜΑΚΕΔΟΝΙΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθούν εργασίες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθούν εργασίες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθούν εργασίες

Εργασίες τοποθέτησης πληροφοριακών και ρυθμιστικών πινακίδων (όρια ταχύτητας) σε πολλά σημεία στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα και στην κεντρική νησίδα των οδών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Θα γίνει ολιγόωρος αποκλεισμός στα σημεία εκτέλεσης των εργασιών, εφόσον απαιτείται, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Eργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025,  με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας και στους κλάδους σύνδεσης της οδού,  στο τμήμα από τη διασταύρωση της επιχείρησης “ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ” για μήκος 400 μ., με κατεύθυνση προς Περαία και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Ιουνίου  έως και την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025, από τις 06.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής ανεπιθύμητης βλάστησης επί της κεντρικής νησίδας της εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο λαχαναγοράς  (κόμβος 16, Χ.Θ. 0+000) έως και την έξοδο της ανατολικής Περιφερειακής Οδού (κόμβος 5, Χ.Θ. 8+600). Οι εργασίες θα γίνουν με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας, τμηματικά.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις συγκεκριμένες εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το ανοιξιάτικο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σε ποιους δρόμους θα πραγματοποιηθούν εργασίες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -