Στο φως της δημοσιότητας έρχονται βίντεο – ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα στις Σέρρες, όταν ο 17χρονος Άγγελος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 15χρονο, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.
Στο πρώτο βίντεο, ο 15χρονος κατηγορούμενος φαίνεται να προσεγγίζει μαζί με δύο φίλους του την πλατεία όπου σημειώθηκε η άγρια επίθεση. Στο δεύτερο, καταγράφεται το θύμα να εισέρχεται σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να σκουπίσει τα αίματα από το πρόσωπό του.
Διαβάστε επίσης: Σέρρες – Δολοφονία Άγγελου : Πάνω από 30 τραύματα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με πλάνα από κάμερα ασφαλείας που παρουσίασε το Mega, ο 17χρονος εμφανίζεται με κουκούλα, κρατώντας το πρόσωπό του. Χωρίς να απευθυνθεί σε κανέναν, μπαίνει στο κατάστημα και κατευθύνεται προς την τουαλέτα στο πίσω μέρος. Παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που έχει δεχθεί και ενώ είναι εμφανώς αιμόφυρτος, παραμένει όρθιος.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, ο άτυχος 17χρονος παρέμεινε στο μπάνιο για περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια αποχώρησε, κρατώντας το σαγόνι του, και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της παρέας του για να επιστρέψει στο σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.
META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος
- Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr










