fbpx
8.1 C
Serres
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021
No menu items!
Αρχική ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ: Θρήνος για τον Θεόδωρο Αραμπατζή

ΣΕΡΡΕΣ: Θρήνος για τον Θεόδωρο Αραμπατζή

ΣΕΡΡΕΣ: Θρήνος για τον Θεόδωρο Αραμπατζή

Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Σερρών, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Αραμπατζή.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, επί σειρά ετών σε κορυφαίους αυτοδιοικητικούς ρόλους, στους δήμους Καπετάν Μητρούση και Σερρών, έχασε την άνιση μάχη με τον κορωνοϊό και έφυγε από τη ζωή.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης σε μήνυμά του για τον θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών Θεόδωρου Αραμπατζή τόνισε:

«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, ενός αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν.

Ο Θόδωρος υπηρέτησε με ήθος και εντιμότητα τα κοινά από τη θέση του Προέδρου στον πρώην Δήμο Καπετάν Μητρούση αλλά και σε θέσεις ευθύνης στον Δήμο Σερρών ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΣ, στο Αυτοκινητοδρόμιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γνώρισα καλύτερα τον Θόδωρο και διαπίστωσα τη μεγάλη αγάπη του για τον τόπο μας τα δύο τελευταία χρόνια που βρεθήκαμε μαζί στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου αν και σε διαφορετικά μετερίζια. 

Η συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη και όταν διαφωνούσαμε ήταν πάντα εποικοδομητική για τους Δημότες. 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι από σήμερα φτωχότερη.

Τον αποχαιρετούμε με βαθιά λύπη και σεβασμό.

Στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του, εκφράζω την βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου.

Ο Θεός να τον αναπαύει»

Εξάλλου, το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Θεόδωρου Αραμπατζή συνήλθε σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου σε κατ’ επείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση και εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών εκφράζει την θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου, επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Θεόδωρου Αραμπατζή
  2. Να κατατεθούν στεφάνια στην σωρό του εκλιπόντος, ένα εκ μέρους του Δημάρχου και ένα εκ μέρους  του Δημοτικού Συμβουλίου. 
  3. Να παραστεί αντιπροσωπεία του ∆.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία και να εκφρασθούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών. 
  4.   Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερρών.
  5. Να αναγνωσθεί το παρόν ψήφισμα κατά την Εξόδιο Ακολουθία και να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Τοπικό Τύπο. 
Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Χατζηβασιλείου:

Είμαι συγκλονισμένος με την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μου φίλου Θόδωρου Αραμπατζή. «Έφυγε» άδικα ένας έντιμος «υπηρέτης» της αυτοδιοίκησης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας αγαπητός άνθρωπος.
Θα μας λείψουν η ειλικρίνεια, το ήθος και η αγωνιστικότητά του. Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Φίλε μου, καλό σου ταξίδι.

Δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου:

Πληροφορήθηκα με θλίψη την αδόκητη απώλεια του Θόδωρου Αραμπατζή, υποψηφίου Δημάρχου Σερρών και επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ».

Υπηρέτησε με πίστη στις απόψεις του τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της σερραϊκής γης που θα τον υποδεχθεί.

 Συλλυπητήριο Μήνυμα του δημάρχου Ηράκλειας Γώργου Κουτσάκη:

Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Αραμπατζή μας συγκλόνισε όλους. Παρακολουθούσαμε με αγωνία τις τελευταίες μέρες την εξέλιξη της υγείας του και πιστεύαμε πως θα βγει νικητής.  Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχασε έναν πολύτιμο  και γνήσιο «υπηρέτη» της που εργαζόταν με ήθος και αγωνιστικότητα για τα συμφέροντά της. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ:

Ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό της ΔΕΥΑΣ εκφράζουν την οδύνη τους για την αδόκητη απώλεια του Θεόδωρου Αραμπατζή.

Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΣ υπήρξε σημαντική. Ως πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης, από το 2011 μέχρι το 2014, συνετέλεσε στην περαιτέρω εξέλιξή της αλλά και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σε ένδειξη πένθους οι σημαίες στο κτίριο της ΔΕΥΑΣ θα κυματίσουν μεσίστιες.

Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο Μήνυμα της ΟΕΒΕΣ:

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του συναδέλφου-επαγγελματία, συμπολίτη μας και επί χρόνια ενεργά δραστηριοποιούμενου στα κοινά του Δήμου Σερρών, Θεόδωρου Αραμπατζή.

Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση, καθώς η προσφορά του Θ. Αραμπατζή όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του Δήμου Σερρών υπήρξε καθοριστική και αδιαμφισβήτητη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ: Νέες πληρωμές 13 εκατ. ευρώ (ΠΙΝΑΚΑΣ)

ΑΓΡΟΤΕΣ: Νέες πληρωμές 13 εκατ. ευρώ (ΠΙΝΑΚΑΣ) Από τις 19/11/2021 έως τις 25/11/2021 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 12.883.657,70 €. Δείτε τον πίνακα πληρωμών εδώ

ΣΕΡΡΕΣ: Στις κάλπες οι δικηγόροι

ΣΕΡΡΕΣ: Στις κάλπες οι δικηγόροι Στις κάλπες προσέρχονται την Κυριακή 28 Νοεμβρίου τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Σερρών προκειμένου να εκλέξουν τον Πρόεδρο και τα μέλη...

ΣΕΡΡΕΣ: Αρχικά ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της Σιγής

ΣΕΡΡΕΣ: Αρχικά ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της Σιγής Την ...αρχική της ικανοποίηση για "την ενεργοποίηση του Δήμου κ την έναρξη κάποιων έργων και εργασιών στην περιοχή...

ΣΕΡΡΕΣ: Διακοπή νερού στους Επταμύλους

ΣΕΡΡΕΣ: Διακοπή νερού στους Επταμύλους Λόγω προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού και απολύμανσης των δεξαμενών υδροδότησης, τη Δευτέρα 29-11-2021 και στις ώρες 09:00’ έως 15:00’ θα σημειωθεί...
- Advertisment -