fbpx
8.8 C
Serres
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΕΡΡΕΣ-ΘΛΙΨΗ: Πέθανε από κορωνοϊό ο Λάμπρος Πασχαλίδης - Το συλλυπητήριο μήνυμα του...

ΣΕΡΡΕΣ-ΘΛΙΨΗ: Πέθανε από κορωνοϊό ο Λάμπρος Πασχαλίδης – Το συλλυπητήριο μήνυμα του Πανσερραϊκού

ΣΕΡΡΕΣ-ΘΛΙΨΗ: Πέθανε από κορωνοϊό ο Λάμπρος Πασχαλίδης – Το συλλυπητήριο μήνυμα του Πανσερραϊκού

Αυτή η κακή χρονιά του 2020, απομακρύνει συνεχώς απο κοντά μας, ανθρώπους του αθλητισμού και των Σερραϊκών ομάδων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το serres sport news. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά την απώλεια του φροντιστή Στέφανου Μπιντανάκη τον Απρίλιο, αποχαιρετά σήμερα ακόμα έναν σπουδαίο συνεργάτη, τον εκκαθαριστή των εισιτηριών, Λάμπρο Πασχαλίδη.

Ο κύρ-Λάμπρος ήταν μια χαμογελαστή και αισιόδοξη φιγούρα στο Γήπεδο του Πανσερραϊκού, για περίπου τέσσερις δεκαετίες. Δυστυχώς, νικήθηκε απο τον κορωνοϊό, σε μια χρονιά χωρίς εισιτήρια και κόσμο στα γήπεδα, για τον ίδιο λόγο. Οι συνεργάτες του ‘SSN’, στέλνουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Λάμπρου Πασχαλίδη.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
Η ομάδα του Πανσερραϊκού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Το 2020 συνεχίζει να κάνει φτωχότερη την οικογένεια του Πανσερραϊκού. Έφυγε απο κοντά μας ο αγαπητός συνεργάτης Λάμπρος Πασχαλίδης, γεμίζοντας στεναχώρια την οικογένεια του και όλους εμάς.

Ο αγαπημένος Λάμπρος των εισιτηρίων, φρόντιζε για πάρα πολλά χρόνια, την εκκαθάριση των εισιτήριων, στους αγώνες του Πανσερραϊκού! Σήμερα, περνά για πάντα στην «κόκκινη» ιστορία.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η σύσσωμη η ομάδα μας, εκφράζει τα ειλικρινή συλληπτήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Να τον θυμόμαστε με αγάπη και χαμόγελο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -