fbpx
16 C
Serres
Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025
No menu items!

ΑρχικήΜΗ ΧΑΣΕΤΕΣΕΡΡΕΣ: Στην Εισαγγελία η Πρόεδρος του Δ.Σ. για την καταγγελία του Απ....

ΣΕΡΡΕΣ: Στην Εισαγγελία η Πρόεδρος του Δ.Σ. για την καταγγελία του Απ. Αποστολίδη

ΣΕΡΡΕΣ: Στην Εισαγγελία η Πρόεδρος του Δ.Σ. για την καταγγελία του Απ. Αποστολίδη

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών μετέβη σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών Χρυσούλα Δρίγκα. Η κ. Δρίγκα ενημέρωσε την 

κ. Εισαγγελέα για την καταγγελία που διατύπωσε ο Σερραίος επιχειρηματίας Απόστολος Αποστολίδης, σχετικά με τη διενέργεια διαγωνισμού, από την τέως δημοτική αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη, για το έργο του οδοφωτισμού.

Συγκεκριμένα, ο Σερραίος επιχειρηματίας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025, είχε αναφέρει τα εξής: «στήθηκε έτσι ο διαγωνισμός, ούτως ώστε να μην υπάρχει δεύτερος υποψήφιος».

Η ενέργεια αυτή από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε ως συνέχεια των δηλώσεων της Δήμαρχου Σερρών, Βαρβάρας Μητλιάγκα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2025.

Η Δημοτική Αρχή παραμένει πιστή στη διαφάνεια, υπηρετώντας τους θεσμούς και τη νομιμότητα. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το θεσμικό όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο εκπροσωπεί όλες τις Σερραίες και όλους τους Σερραίους.

META MAGAZINO: Διαβάστε το πρόσφατο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Στην Εισαγγελία η Πρόεδρος του Δ.Σ. για την καταγγελία του Απ. Αποστολίδη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -