fbpx
16.5 C
Serres
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για την αύξηση στα διόδια

ΣΕΡΡΕΣ: Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για την αύξηση στα διόδια

ΣΕΡΡΕΣ: Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για την αύξηση στα διόδια

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για την “άδικη αύξηση των διοδίων”, υπέβαλε στον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, στους βουλευτές και στους αυτοδιοικητικούς άρχοντες, το Σωματείο Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως Ν. Σερρών “Νέα Ένωσις”.

Αναλυτικά, το υπόμνημα:

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ, κο Γεώργιο Καββαθά

Κοινοπ.: Βουλευτή Σερρών Ν.Δ, κ. Κώστα Καραμανλή 

Βουλευτή Σερρών Ν.Δ., κ. Τάσο Χατζηβασιλείου 

Βουλευτή Σερρών Ν.Δ., κα. Φωτεινή Αραμπατζή 

Βουλευτή Σερρών Ν.Δ., κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη 

Βουλευτή Σερρών «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», κ. Κων/νο Μπούμπα 

Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κο Παναγιώτη Σπυρόπουλο

Δήμαρχο Σερρών, κα Βαρβάρα Μητλιάγκα

Πρόεδρο ΕΒΕΣ, κο Αθανάσιο Μαλλιαρά

Μ.Μ.Ε. Σερρών

ΘΕΜΑ: Υπόμνημα διαμαρτυρίας του Σωματείου «ΝΕΑ ΕΝΩΣΙΣ» για την άδικη αύξηση των διοδίων.

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτ/των Δημοσίας Χρήσης Μικρών & Μεγάλων Ν. Σερρών «ΝΕΑ ΕΝΩΣΙΣ» σύσσωμο αντιδρά στην πρόσφατη και άδικη αύξηση της τιμής των διοδίων σε όλο το εθνικό δίκτυο της χώρας μας. 

Είμαστε μια χώρα που πληρώνουμε από τα πιο ακριβά διόδια και τέλη κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Όλα αυτά τα έσοδα υποτίθεται πως είναι ανταποδοτικά προς τον πολίτη, ωστόσο αντιθέτως, εμείς καθημερινά διαπιστώνουμε μεγάλα προβλήματα και σοβαρές ελλείψεις στο εθνικό μας δίκτυο. Η ποιότητα του οδοστρώματος είναι σε κάκιστη κατάσταση με καθιζήσεις και λακκούβες, εξαιρετικά επικίνδυνες για την ασφάλεια όλων μας, ενώ οι θέσεις για την ασφαλή στάθμευση των οχημάτων μας σε όλο το εθνικό δίκτυο είναι ανεπαρκείς. 

Ως επιστέγασμα των παραπάνω ήρθε και η πρόσφατη αύξηση που έγινε στα διόδια, η οποία κρίνεται ως η πλέον άδικη και μεγαλύτερη που έχει γίνει και αφορά κυρίως στα διόδια του Στρυμονικού, που σχεδόν αγγίζει το 100%,  σε αντίθεση με την μείωση των διοδίων στα σύνορα του Προμαχώνα. Έπρεπε να έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο ώστε η αυξημένη καταβολή του ποσού στα διόδια του Προμαχώνα να λειτούργει εισπρακτικά σαν «vignette», ακριβώς όπως το έχει καθιερώσει η γειτονική Βουλγαρία και εισπράττει μεγάλα ποσά προς ίδιον όφελος.

Δείτε επίσης: ΣΕΡΡΕΣ: Υπό διάλυση γνωστό καφέ – μπαρ της πόλης (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται εν κατακλείδι για μία απόφαση προκλητική, που φαίνεται να λειτουργεί σαν τιμωρία για το Νομό Σερρών και τον πληθυσμό του, την ίδια ώρα που αντί να εισπράττουμε λεφτά  από όσους εισέρχονται στη χώρα μας ,τιμωρούμε τους μόνιμους κάτοικους του Νομού μας που διασχίζουν τα διόδια καθημερινά για επαγγελματικούς ιατρικούς και προσωπικούς λόγους.

Όλα αυτά γίνονται σε έναν νομό παραμεθόριο, σε έναν νομό από τους πιο φτωχούς στην λίστα της χώρας μας.

Ως εκ τούτου απαιτούμε την άμεση επαναφορά των τιμών των διοδίων στις προηγούμενες τιμές τους, όπως και την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων μας από τις παλαιές εθνικές οδούς, όπου μόνο εκεί υπάρχουν χώροι στάθμευσης, συνεργεία, πρατήρια καυσίμων και χώροι εστίασης, απαραίτητοι για τη διευκόλυνση του ιδιαιτέρως δύσκολου και σκληρού επαγγέλματός μας, με την επίδειξη βέβαια πάντοτε του εκάστοτε τιμολόγιου αγοράς των παραπάνω προϊόντων και υπηρεσιών.

Δείτε επίσης: ΣΕΡΡΕΣ: Η ανήλικη ξυλοκοπήθηκε έξω από το προαύλιο σύμφωνα με τη διεύθυνση του σχολείου
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Οι ιδιοκτήτες φορτηγών διαμαρτύρονται για την αύξηση στα διόδια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -