fbpx
18.9 C
Serres
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021
No menu items!
Αρχική ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

Σημαντικά τα μηνύματα που μετέφερε και φέτος στον νομό Σερρών η Φλόγα της Αγάπης, η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, αναφέρει: 

Για μία ακόμη χρονιά η Φλόγα της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών μετέφερε στο νομό Σερρών το μήνυμα του αλτρουϊσμού, της αγάπης, της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, της εθελοντικής αιμοδοσίας. Φέτος για πρώτη φορά τηρώντας τα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του covid-19 δεν πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις υποδοχής της Φλόγας στα διάφορα σημεία της πόλης των Σερρών.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημαρχείο Σερρών σε μία λιτή εκδήλωση, έγινε η τελετή αφής της Φλόγας, με το Δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη να παραδίδει τη Φλόγα στους λαμπαδηδρόμους τονίζοντας την αξία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και τη στήριξη του Δήμου σε ανάλογες δράσεις.

Η επίσημη υποδοχή της Φλόγας πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Σερρών από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Ο κ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στην εθελοντική αιμοδοσία ως πράξη υψίστης εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και συνεχάρει όλους όσους ασχολούνται με τη διάδοση της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.Τη Φλόγα της Αγάπης μετέφεραν και φέτος σπουδαστές των ΤΕΦΑΑ Σερρών και υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

dav

ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

Παράλληλα με την εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας όλο το πρωινό πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Κ. Καραμανλής” ΕΚΤΑΚΤΗ Εθελοντική Αιμοδοσία από τους αιμοδοτικούς φορείς των Σερρών. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ κ. Δημήτρης Καρυπίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού κ. Πάνου-Αναστασιάδου Σωτηρία.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η Φλόγα της Αγάπης φώτισε και το Δήμο Βισαλτίας,  Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο στη Νιγρίτα. Με προπομπό ένα όχημα της Αστυνομίας, εθελοντές αιμοδότες του Δήμου με μεγάλη προσφορά αίματος, μετέφεραν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και παρέδωσαν τη Φλόγα στο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μασλαρινό ο οποίος και άναψε το βωμό.

Για τη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ανάγκη να ενισχυθεί  μίλησε ο Δήμαρχος κ. A Αθανάσιος Μασλαρινός, η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών κ. Κατερίνα Τζιούρα και εκπρόσωποι αιμοδοτικών φορέων του Δήμου.

ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

Παράλληλα την ίδια μέρα από τις 09:00 έως τις 13: 00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε ΕΚΤΑΚΤΗ εθελοντική αιμοδοσία. Συμμετείχαν οι Σύλλογοι : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΓΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙΟΥ, ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ “ΒΙΣΑΛΤΕΣ”, ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΝΙΓΡΙΤΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΗΣΑΜΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΑΓΙΛΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟΥ.

Στην υποδοχή της Φλόγας παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Βαδικόλιας Θεόδωρος, Πασχαλίδης Νίκος, Χατζημάρκος Αργύρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νικόκλειας κ, Δήμητρα Κοντούδη, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Παπαθανασίου και εκπρόσωποι αιμοδοτικών φορέων του Δήμου.

ΣΕΡΡΕΣ: Η λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, ως μέλος της ΠΟΣΕΑ και υπεύθυνος για τη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στο Νομό Σερρών ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία της 19η Λαμπαδηδρομίας, Συγκεκριμένα:

την Αντιπεριφέρεια Σερρών και το Δήμο Βισαλτίας που είχαν την αιγίδα της εκδήλωσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών για τη διάθεση των περιπολικών συνοδείας, τον Βασίλη Παπαγεωργίου για τη διάθεση της μεγαφωνικής εγκατάστασης, τον Βασίλη Μπλιόγκαρα για τη διάθεση και συνοδεία του αυτοκινήτου του που μετέδιδε συνθήματα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας, τους λαμπαδηδρόμους σπουδαστές των ΤΕΦΑΑ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, όλους τους αιμοδοτικούς Συλλόγους του νομού για την ανταπόκρισή τους στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία.

Βεβαίως ιδιαίτερα στους παρακάτω τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου ΕΚΤΑΚΤΑ  Βεζυρόπουλος Ν. Αναστάσιος, Δρουμπλή Γ. Θεοδώρα, Κοντός Χ. Κων/νος, Κρίβος Α. Φίλιππος, Μακρής Β. Θωμάς, Πολυχρονίδου Α. Δήμητρα, Πριάμης Μ. Ευάγγελος, Τζιαγκαλου  Α. Αικατερίνη.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ΣΕΡΡΕΣ: Λουκέτο σε δύο ίντερνετ καφέ λόγω μέτρων

ΣΕΡΡΕΣ: Λουκέτο σε δύο ίντερνετ καφέ λόγω μέτρων Χειροπέδες σε τρία άτομα, βαρύ πρόστιμο και λουκέτο μπήκε σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κεντρική Μακεδονία, στο...

ΣΕΡΡΕΣ: Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου

ΣΕΡΡΕΣ: Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου Στα 39 ανέρχεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στον νομό Σερρών, σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Γιατί κόβονται 8 στα 10 δάνεια

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Γιατί κόβονται 8 στα 10 δάνεια Η συζήτηση για τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας και τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποκτά ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

ΤΑΛΙΜΠΑΝ: Σχεδιάζουν να επαναφέρουν εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς

ΤΑΛΙΜΠΑΝ: Σχεδιάζουν να επαναφέρουν εκτελέσεις και ακρωτηριασμούς Μπορεί να διατείνονται ότι έχουν αλλάξει πρόσωπο οι Ταλιμπάν, αλλά ετοιμάζονται να επαναφέρουν ως μορφές τιμωρίας τις εκτελέσεις...
- Advertisment -