Λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ του Σαββάτου, το λεωφορείο με την αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο ξενοδοχείο Philippos Xenia των Σερρών, για τον αυριανό αγώνα απέναντι στον Πανσερραϊκό, για το πρωτάθλημα της Super League.
Εκατοντάδες φίλοι των κιτρινόμαυρων συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο και αποθέωσαν τον Νίκολιτς και τους παίκτες του.
Watch this video on YouTube
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Στον αυριανό (8/2, 16.00) εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό, έχουν παραχωρηθεί από τη γηπεδούχο ομάδα θύρες για την κάλυψη των αναγκών των φιλάθλων μας.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα δώσουν το “παρών” στο γήπεδο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προϋποθέσεις από πλευράς μέτρων ασφαλείας είναι ακριβώς οι ίδιες με τους εντός έδρας αγώνες μας. Είναι απαραίτητο να τηρηθούν σε απόλυτο βαθμό και να προστατευθεί η ομάδα και το Σπίτι Μας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Όχι αντικείμενα, όχι καπνογόνα, φωτοβολίδες, κροτίδες. Πνεύμα συνεργασίας με τις αρχές ασφαλείας και τους υπεύθυνους του γηπέδου. Οδηγός θα πρέπει να είναι η μαζική και εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων μας σε προηγούμενους φετινούς εκτός έδρας αγώνες.
Ενισχύουμε την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή μας, προστατεύουμε την ομάδα και την έδρα μας.
META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος
- Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr










