fbpx
35.4 C
Serres
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2026
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΣΕΡΡΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΕΡΡΕΣ: Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το κόψιμο της εκπομπής του Λεωνίδα Κασάπη

ΣΕΡΡΕΣ: Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το κόψιμο της εκπομπής του Λεωνίδα Κασάπη

Ανακοίνωση της T.O. του ΚΚΕ Σερρών αναφέρει:

Το κόψιμο της εκπομπής «Μια στο καρφί και μια στο σήμερα» της ΕΡΤ Σερρών, του δημοσιογράφου Λεωνίδα Κασάπη, αποτελεί πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης. Αποδεικνύεται πως είναι μύθος η «ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση» από την κρατική ραδιοφωνία.

Μετά από 36 χρόνια καθημερινής παρουσίας στον αέρα της ΕΡΤ Σερρών, αποφασίστηκε το μικρόφωνο της εκπομπής «Μια στο καρφί και μια στο σήμερα» με τον Λεωνίδα Κασάπη, να σωπάσει. 

Είναι καθήκον  της δημόσιας ραδιοφωνίας  η παρουσίαση  της δράσης και των θέσεων φορέων, σωματείων, κομμάτων, προσωπικοτήτων, ώστε να τηρείται η διασφάλιση της πολυφωνίας και να προβάλλονται οι πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα του λαού.

Η βολική σιγή νεκροταφείου που επιχειρείται στα ΜΜΕ δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση δεκτή από το σερραϊκό λαό. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Σερρών αλλά και των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, καλούνται να βγάλουν συμπεράσματα και μέσα από αυτή την απαράδεκτη απόφαση. Να περιφρουρήσουν την αξιοπρέπειά τους και να υπερασπιστούν την αξιοπιστία της δουλειά τους μέσα από τον αγωνιστικό δρόμο, τα σωματεία τους, διεκδικώντας και ενημέρωση σε όφελος του λαού. 

Η ευθύνη βαρύνει την κυβέρνηση και τους εντεταλμένους της στην ΕΡΤ. Η απαράδεκτη αυτή απόφαση πρέπει να ανακληθεί τώρα και να συνεχίσει κανονικά η εκπομπή.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το κόψιμο της εκπομπής του Λεωνίδα Κασάπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -