fbpx
18.1 C
Serres
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2026
No menu items!

ΑρχικήSTORIESVIDEOΣΕΡΡΕΣ-Π.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την έντονη δυσοσμία ελέγχονται συγκεκριμένες μονάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ-Π.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Για την έντονη δυσοσμία ελέγχονται συγκεκριμένες μονάδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα Πέμπτη 17.07 στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλους, ο Νομίατρος Αναστάσιος Αναστασιάδης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Παναγιώτης Αναστασιάδης και η Διευθύντρια του αρμόδιου τμήματος της ΔΑΟΚ, Μαρία Κωστοβασίλη σχετικά με το πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας που εμφανίστηκε στην πόλη των Σερρών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σπυρόπουλος ανέφερε πως έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένες μονάδες στην ανατολική πλευρά του Δήμου Σερρών που θεωρούνται ως οι πιθανότεροι υπαίτιοι για το φαινόμενο της έντονης δυσοσμίας με τους ελέγχους να συνεχίζονται για όσο χρειαστεί  έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα τόνισε πως είναι σε εξέλιξη ποινική διαδικασία και θα αποδοθούν οι ανάλογες ποινές στους παραβάτες.

Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κίνδυνος στην δημόσια υγεία εξαιτίας της δυσοσμίας ενώ η κ. Κωστοβασίλη ανέφερε πως το πρόβλημα δεν προέρχεται από τις κτηνοτροφικές μονάδες που βρίσκονται στις περιοχές της πόλης απ’ όπου προέρχεται η μυρωδιά.

Τέλος ο κ. Παναγιώτης Αναστασιάδης δήλωσε πως οι δυσάρεστες οσμές είναι αποτέλεσμα της κακής λειτουργίας κάποιων μονάδων, με την υπηρεσία να συνεχίζει τους ελέγχους έτσι ώστε να βρεθεί η πηγή της δυσοσμίας και ο λόγος που δημιουργήθηκε.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -