fbpx
24.1 C
Serres
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήLIFEFASHIONΜΟΔΑ: Τι φορούν κάτω από τα φορέματα οι Fashion Addicts

ΜΟΔΑ: Τι φορούν κάτω από τα φορέματα οι Fashion Addicts

ΜΟΔΑ: Τι φορούν κάτω από τα φορέματα οι Fashion Addicts

H Αλέξα Τσανγκ είναι από τις πιο ενημερωμένες και επιδραστικές γυναίκες της μόδας.

Πάντα στιλάτη και με σύνολα που εμπνέουν όλα τα κορίτσια της μόδας, η Αλέξα Τσανγκ κάνει τη μια πετυχημένη εμφάνιση μετά την άλλη. Η fashion influencer αγαπάει τη μόδα και έχει ξεχωριστό στιλ.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

Το αγαπημένο μας it girl ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα όσον αφορά τις τάσεις της μόδας μέσω του προφίλ της στο Instagram. H Αλέξα Τσανγκ σημείωσε ότι τα φορέματα πάνω από τα τζιν επέστρεψαν και αποτελούν πλέον μία από τις must τάσεις της φετινής σεζόν.

Η 37χρονη Βρετανίδα σχεδιάστρια που εμπνέει χιλιάδες κορίτσια με το στιλ της, φοράει ένα κίτρινο Gucci φόρεμα πάνω από το τζιν της στο προφίλ της στο Instagram και μάς προτρέπει να κάνουμε τον συνδυασμό που αγαπούν όλα τα τα κορίτσια της μόδας. Το τζιν γίνεται το νέο καλσόν και το φόρεμα φοριέται λιγότερo στιλιζαρισμένα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

To φόρεμα πάνω από το τζιν είναι ένας συνδυασμός που λάτρεψαν όλες οι διάσημες street style stars στα 90s και αυτό το trend ήταν από τα μεγαλύτερα των fashion girls. Φαίνεται ότι αυτό το fashion style επιστρέφει δυναμικά και είναι ήδη επιλογή για την πάντα στιλάτη Aλέξα Τσανγκ.

Απευθύνεται σε γυναίκες που λατρεύουν τις προκλήσεις της μόδας, που τους αρέσει το χαλαρό styling και η ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η άνεση συναντάει το στιλ σε αυτόν τον συνδυασμό και είναι ο καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε τα καλοκαιρινά σας φορέματα τον χειμώνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by byTiMo (@bytimo)

Το τζιν παίρνει τη θέση του καλσόν και τα φορέματά μας γίνονται πιο casual. To τζιν ως ύφασμα θα σας κρατήσει πιο ζεστές τις κρύες μέρες του χειμώνα και όσες νιώθουν άβολα με το καλσόν θα αισθανθούν πιο safe με το τζιν τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Styling tip: Eνα στενό φόρεμα δεν πρόκειται να δείξει όμορφο πάνω από ένα τζιν, γι’ αυτό προτιμήστε φορέματα που έχουν άλφα γραμμή και που είναι πιο overisized πάνω σας.

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις η πιο γρήγορη απάντηση είναι να πάρεις ένα τζιν παντελόνι κι από πάνω να επιλέξεις ένα από τα φορέματα που έχεις στην ντουλάπα σου. Κομψή, ιδιαίτερη και στιλάτη.

ΠΗΓΗbovary.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -