Εκτέλεση
Ακουμπάτε τις πιπεριές σε μια λεία επιφάνεια και κόβετε κατά μήκος ένα κομμάτι για να μπορέσετε να τις γεμίσετε.
Σε ένα μπολ βάζετε τη φέτα και τη λιώνετε με το πιρούνι, ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος για να αραιώσει λίγο, ρίχνετε μπόλικο πιπέρι και τα κομματάκια της ντομάτας. Ανακατεύετε καλά το μίγμα και με αυτό γεμίζετε τις πιπεριές.
Παίρνετε τις φέτες του μπέικον και τυλίγετε τις πιπεριές να πιάσουν όσο γίνεται περισσότερο την ανοικτή επιφάνεια. Πασπαλίζετε με πιπέρι και περιχύνετε με μία κουταλιά ελαιόλαδο. Απλώνετε μια λαδόκολλα επάνω στο ταψί του φούρνου και ακουμπάμε τις πιπεριές.
Σκεπάζετε τις πιπεριές με μια δεύτερη λαδόκολλα και ψήνετε στον φούρνο στους 180C για 30 λεπτά περίπου. Αφαιρείτε την επάνω λαδόκολλα και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα, να ροδίσει το μπέικον. Τις σερβίρετε σε πιατέλα.