Κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας ανέφερε:
Κύριε Υπουργέ, αν και σήμερα αυτό το νομοσχέδιο δεν αφορά μόνο το δικό σας Υπουργείο, αλλά και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον κ. Τσιάρα που θα έπρεπε να είναι εδώ όχι για τη διαφθορά και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ -θα τα ακούσει και αυτά και θα τα ακούτε, όπως τα ακούτε από το 2020 για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από την Ελληνική Λύση-, αλλά γιατί αυτό το Υπουργείο, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έχει κατ’ αρχάς άμεση σχέση με το σημερινό νομοσχέδιο, κάτι που θα εξηγήσουμε παρακάτω.
Κατ’ αρχάς θέλω να ξεκινήσω με την τροπολογία. Προσπαθείτε να εξωραΐσετε για μία ακόμη φορά όλα τα λάθη που έγιναν με το Προεδρικό Διάταγμα, 11/15-4-2025, λόγω του σάλου που προκλήθηκε στις τοπικές κοινωνίες με αυτό που ψηφίσατε τελευταία και με το οποίο καταφέρατε να κάνετε χωράφια τα οικόπεδα σε οικισμούς μέχρι δύο χιλιάδες κατοίκους.
META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το ανοιξιάτικο τεύχος
- Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr










