fbpx
12.5 C
Serres
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήLIFEΓΕΥΣΕΙΣ: Η μαρινάδα για κρέας που κάνει θαύματα σε μισή ώρα

ΓΕΥΣΕΙΣ: Η μαρινάδα για κρέας που κάνει θαύματα σε μισή ώρα

Αυτό που επιδιώκουν οι μαρινάδες είναι να πετύχουν τα αποτελέσματα του σιτέματος του κρέατος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, χαρίζοντας επιπρόσθετα γεύσεις και αρώματα.

Μόνο που συνήθως χρειάζονται αρκετές ώρες στο ψυγείο.

Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις αν έχεις μόνο μισή ώρα ως το ψήσιμο; Σύμφωνα με το BBC, πιάνεις το κόκκινο κρασί.

Το κόκκινο κρασί διαπερνά τις ίνες του κρέατος, διασπώντας τες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και ταυτόχρονα προσδίδει στο κρέας κι ένα βαθύ χρώμα.

Ως όξινο συστατικό, επεμβαίνει στους ιστούς και τους χαλαρώνει, διασπώντας τις πρωτεΐνες.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

Το BBC προτείνει για αυτή τη γρήγορη μαρινάδα κόκκινο κρασί και ξύσμα λεμονιού, δύο όξινα υλικά δηλαδή (πλάι στο ελαιόλαδο και τα μυρωδικά της επιλογής μας) για καλύτερα αποτελέσματα στο μαλάκωμα.

ΠΗΓΗnewsbeast.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -