Ένας νεκρός άνδρας είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης θαλαμηγού με μικρή λέμβο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον των Ισθμίων, στον Κόλπο Κεγχρεών. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το τραγικό περιστατικό συνέβη, όταν ένα σκάφος με σημαία Μάλτας, στο οποίο επέβαιναν έξι επιβάτες και 11 μέλη πλήρωμα, συγκρούστηκε -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- με λέμβο στην οποία βρίσκονταν δύο Έλληνες.
Οι δύο επιβαίνοντες στη λέμβο περισυνελέγησαν από βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, για τον έναν από τους δύο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της σύγκρουσης διερευνώνται από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές.
Κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι αρμόδιες Αρχές προχωρούν στη σύλληψη του κυβερνήτη της θαλαμηγού.













