fbpx
23.7 C
Serres
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2026
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΣΕΡΡΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΈκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής 7 εικαστικών των Σερρών

Έκθεση Ζωγραφικής και Γλυπτικής 7 εικαστικών των Σερρών

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής & Γλυπτικής επτά εικαστικών των Σερρών, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025, στις 11 το πρωί, στο Ζινζιρλί Τζαμί, στις Σέρρες.

Οι επτά συμμετέχοντες εικαστικοί είναι:

Γεωργάκας Νικόλαος: “Είμαι 50φεύγα. Δεν έχω ζήσει σε πιο αλλόκοτη, άλογη, εικονικοψευτική, αλλήθωρη, πλανεμένη, υποτακτική, κλεπτοκρατούμενη, αχρειοκυβερνούμενη, πολεμοχαρή, κρυπτοαυτοκαταστροφικομηδενιστική  κτλ…  εποχή από ό,τι ΤΩΡΑ!”

Γκουγκούφκας Κων/νος: “Με την κραυγή του ΑΛΕΚΤΟΡΑ αφουγκράζομαι την αφύπνιση, με την ΠΕΤΡΑ, την κίνηση και την απογοήτευση, με το ΧΡΩΜΑ, την ένταση και το πάθος”.

Καραγιάννης Γεώργιος: Η εργασία του κινείται  μεταξύ παραστατικής και αφαιρετικής εκφραστικής εικόνας με μεικτές τεχνικές

Μήρτσιος Χρήστος: “Δεν με ενδιαφέρει να φτιάχνω εικόνες που δείχνουν ολοκληρωμένες. Με ενδιαφέρει περισσότερο η αίσθηση που αφήνει ο χρόνος πάνω τους”. Ο Χρήστος Μήρτσιος είναι αρχιτέκτονας

Τασιάκης Ιωάννης: Xρησιμοποιεί το ναḯφ ως εργαλείο αφήγησης. Αμφισβητεί την ιδέα ενός μοναδικού-συμπαγούς εαυτού και εστιάζει στην πολλαπλότητά του

Τριανταφύλλου Χρήστος: Δημιουργεί υπερρεαλιστικά τοπία αντλώντας ερεθίσματα από διαφόρους τόπους που έχει επισκεφτεί, από συζητήσεις, από τη βιβλιοθήκη του πατέρα του, αλλά και από τον τόπο στον οποίο μεγάλωσε.

Χατζηγεωργιάδης Νίκος: Κεραμίστας-εκπαιδευτικός.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -