fbpx
21.5 C
Serres
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήLIFEΔΙΑΙΤΑ: Το πρόγραμμα διατροφής μιας personal trainer - Τρώει τα πάντα!

ΔΙΑΙΤΑ: Το πρόγραμμα διατροφής μιας personal trainer – Τρώει τα πάντα!

Το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί για να παραμένει σε φόρμα αποκάλυψε μια personal trainer, λέγοντας μάλιστα πως πρέπει να τρως περισσότερο εάν ο στόχος σου είναι η απώλεια λίπους.

Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

Η Ρέιτσελ Ντιλόν από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας πιστεύει πως το «κλειδί» της επιτυχίας της είναι το γεγονός πως τρώει καθημερινά πάνω από τρία γεύματα και συνήθως απολαμβάνει ένα μεγάλο επιδόρπιο μετά το δείπνο.

«Εχω ένα ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής και τις 6 ημέρες της εβδομάδας καταναλώνω 1.855 θερμίδες, ενώ μία ημέρα τρώω 2.900 θερμίδες», λέει η personal trainer σε ένα βίντεο στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

. . Hiiiiii❤️ I’m currently eating 6x days in a mild deficit & 1x high day! I decided to choose 4x meals from the @bodiesbyrachel App that I have not yet tried and well WOW? The KEY to long term results are ✨Flexibility. Flexibility has allowed me to have so much control over what I eat. I failed at flexible dieting multiple times before I succeeded. It took me a long time to shift my mindset from ‘good’ and ‘bad’ food to just food/energy. This week we challenged our BBR girls to step outside their Meal Guides and use the BBR Food journal & Recipes to be flexible! It’s been amazing to watch so many of them over time transition into flexible dieting. ✨Pre-Planning. Being flexible still requires planning. I don’t think it matters how advanced you are. Planning is the key to success, but remember things don’t always go to plan, and we have to learn that it’s okay and we just do our beet to work around it. ✨Consistency. I don’t know how many times you’ve all heard me say this but consistency trumps perfection ANYDAY! Focus on all the small changes you are making because I promise you they add up. Mistakes are okay, they are great imo. Because we learn and we improve. We often learn more in our losses then we do in our success. ✨ Education. Keep learning, be eager to know more, experiment with new things. Having an understanding of why and how to do things correctly allows for more flexibility. -No protein shake, great I can have an egg white omelette instead. -No laying hamstring curl machine, great I can use a dumbbell instead. The more we know, the easier this becomes. Be patient, keep working, keep improving. Whatever you do, don’t let your own journey overwhelm you, your inspos started somewhere too, remember that❤️ Let me know if you want to see a high day?

A post shared by Rachel Dillon? (@racheljdillon) on

Η ευέλικτη δίαιτα είναι μια δημοφιλής και απλή προσέγγιση απώλειας βάρους, διότι σας επιτρέπει να τρώτε ό,τι φαγητά θέλετε, υπό την προϋπόθεση ότι θα πετύχετε τους καθημερινούς στόχους μακρο-θρεπτικών ουσιών για λίπος, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.

Σε οποιαδήποτε δεδομένη εβδομάδα, η Ρέιτσελ λέει ότι τρώει 1.855 θερμίδες και 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 210 γραμμάρια υδατανθράκων και 55 γραμμάρια λίπους από Δευτέρα έως Σάββατο και στη συνέχεια 2.900 θερμίδες, με 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 415 γραμμάρια υδατανθράκων και 80 γραμμάρια λίπους την Κυριακή.

Οπως λέει η Ρέιτσελ, λατρεύει αυτή την προσέγγιση γιατί της δίνει την ελευθερία να τρώει πράγματα που της αρέσουν, όπως παγωτό και τηγανίτες, αλλά σε μα στοχευμένη προσέγγιση που δεν θα είναι επιζήμια για το σώμα της.

Το τυπικό πρωινό της personal trainer -Και μάλιστα, δύο μέσα στην ημέρα

Σε μια τυπική μέρα, η Ρέιτσελ θα πάρει το πρωινό της προτού πάει στο γυμναστήριο για να γυμναστεί στα βάρη ή σε ασκήσεις υψηλής έντασης. Συνήθως προτιμά για πρωινό τηγανίτες με λεμόνι και παπαρουνόσπορους, επειδή της προσφέρουν ένα αίσθημα πληρότητας, ενώ παράλληλα έχουν πολλές πρωτεΐνες. «Για να τις φτιάξω, χρησιμοποιώ τον χυμό μισού λεμονιού, μια κουταλιά της σούπας φυτικό γάλα, 50 γραμμάρια βρώμη, μια σταγόνα βανίλιας, ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού μαγειρική σόδα, μια κουταλιά μέλι και μερικούς παπαρουνόσπορους», λέει η personal trainer.

Κάθε πρωί, η personal trainer τρώει pancakes με λεμόνι και παπαρουνόσπορο

Μαγειρεύει τα pancakes στο τηγάνι και προσθέτει λίγο μέλι για επιπλέον γλυκύτητα, προτού πάει στο γυμναστήριο για μια συνεδρία που στοχεύει στο άνω ή το κάτω μέρος του σώματος, είτε στους γλουτούς ή τους κοιλιακούς. Μετά το γυμναστήριο, η Ρέιτσελ τρώει πάλι πρωινό, αλλά αυτή τη φορά μπουρίτος.

 

View this post on Instagram

 

Summer, I’ve decided I’m ready for you❤️ . Clayton & I filmed a podcast on the 5 things we would tell our younger selves! Its live at ?THE BBR PODCAST . Whenever I’m feeling ‘meh’ or a little unfulfilled I ask myself ‘What would Rachel 5 years ago, think of Rachel today?’. It’s so easy to lose sight and appreciation of just how far you’ve come when you are so caught up chasing where and what you want to be. But true happiness is learning to appreciate and be grateful for the things you’ve done and the progress you’ve made-big and small. My 5 pieces of advice are; 1️⃣We create our own luck. 2️⃣Stop focusing on the destination & learn to enjoy the journey. 3️⃣Learn to accept and like yourself. 4️⃣Not everyone has to like you and well it’s not really any of your business if they don’t. 5️⃣Be true to yourself. Value people and experiences. Don’t lose who you are trying to live up to the expectations of those who don’t really know your truth. I delve into each point with specifics and experiences I’ve been through to learn what’s truly important. I would love to know, what’s something you would tell your younger self? ?

A post shared by Rachel Dillon? (@racheljdillon) on

«Μου αρέσει να δίνω τροφή στο σώμα μου αμέσως μετά από μια προπόνηση, για να αναπληρώσω τα χαμένα μυϊκά αποθέματα», λέει. «Γι’ αυτό, πολτοποιώ λίγο αβοκάντο, λίγα μπαχαρικά, ασπράδια, μαύρα φασόλια, ντομάτες και πιπεριά, ρόκα και λεμόνι και τα βάζω σε δύο μπουρίτος ολικής άλεσης».

Για να φτιάξει τα μπουρίτος, η Ρέιτσελ λέει ότι προσθέτει το ασπράδι αυγού στο τηγάνι με λίγα μπαχαρικά, προτού προσθέσει τις ντομάτες, το πιπέρι, τα μαύρα φασόλια και τη ρόκα. «Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν», είπε. «Στη συνέχεια, αλείψτε στις πίτες το αβοκάντο και προσθέστε τη γέμιση προτού το σερβίρετε».

Τόνος το μεσημέρι και σολομός το βράδυ, με λίγο παγωτό για επιδόρπιο

Αναφορικά με το δείπνο, αυτό περιλαμβάνει σολομό, δηλαδή φιλέτο σολομού μαριναρισμένο σε ταμάρι, τζίντζερ, τσίλι και σκόρδο για μερικές ώρες. Το σερβίρει με φασολάκια και ρύζι, ενώ για επιδόρπιο απολαμβάνει ένα παγωτό, φράουλες και ένα φλιτζάνι τσάι μέντας.

«Τρώτε περισσότερο, αρκεί να ξέρετε τι τρώτε»

Οσο για το μεσημεριανό, είναι ένα πανίνι με τόνο, που περιλαμβάνει δύο φέτες ψωμιού ολικής άλεσης, ξίδι, κρεμμύδι, μαϊντανό, λεμόνι, αβοκάντο, φακές και τόνος σε τσίλι, όλα μαγειρεμένα σε μία τοστιέρα. «Είναι πολύ νόστιμο και υγιεινό», τονίζει.

Οπως έχει δηλώσει η personal trainer, οι γυναίκες πρέπει να τρώνε περισσότερο εάν θέλουν να αδυνατίσουν. «Συνιστώ πάντα στους πελάτες μου να αυξάνουν σταδιακά τις θερμίδες που καταναλώνουν, αρκεί να ξέρουν τι είδους θερμίδες πρέπει να τρώνε», δήλωσε στην «Daily Mail Australia».

 

View this post on Instagram

 

MORNING? . Honestly coming out of iso feeling proud that I was able to adapt and overcome any obstacles I was faced with. I’ve honestly really enjoyed training from home and will continue to do a mix of gym and home sessions going forward! I also feel this has allowed me to learn and grow as a coach by experiencing firsthand and better understand training from home which so many of our clients opt for! I haven’t been tracking for a while now, but rather just aiming to approximately hit my calories and protein intake and allowing my carbs and fats to vary depending on preference that day. I always preach that learning to track can set you up with skills that you can use long term to maintain a healthy lifestyle. Here are some tips I follow when not tracking to continue to stay on track! . ✨ BALANCED MEALS! Tracking has allowed me to understand foods and their nutritional values! I include balanced meals and all food groups throughout the day. . ✨WEIGH YOUR FOOD! I still weigh all my food! Portion control is key when wanting to maintain without tracking. . ✨PLAN YOUR MEALS! I aim for 4 bigger meals a day! I spread these evenly throughout my eating window which keeps me full and satisfied throughout the day and makes sure I consume enough calories! Preparation is key! . ✨HIT YOUR PROTEIN! I aim for 1x serve of protein in every meal! I usually aim for a servings size that I know will give me 30g of protein! . ✨AVOID LABELLING FOODS! I include a variety of foods throughout the day.. yes sweets too! I am a big sweet tooth so each day I have something sweet! I don’t see this as ‘bad’, I just see this as food. Allowing yourself to include the foods you enjoy in moderation is key to maintaining long term results. . ✨ CONSISTENCY always wins! Although I’m not tracking, I still eat pretty similar meals each day which keeps me on track throughout the week! I know which meals give me energy and make me feel good, so I stick to them! Learning the basics may feel overwhelming at first.. but will set you up for life❤️ Education is key?

A post shared by Rachel Dillon? (@racheljdillon) on

Για την personal trainer, αυτό σημαίνει να υπολογίζουν πόση πρωτεΐνη, λίπος και υδατάνθρακες πρέπει να καταναλώνουν και πόσο μπορείς να φας από αυτό που αγαπάς. «Προσπαθώ να ζω με τον κανόνα 80/20, δηλαδή να τρώω υγιεινά το 80% του χρόνου και να κακομαθαίνω τον εαυτό μου στο υπόλοιπο 20%. Προσπαθώ επίσης να τρώω πολλές πρωτεΐνες και λιπαρά το απόγευμα και τα βράδια και περισσότερους υδατάνθρακες πριν από την προπόνηση στο γυμναστήριο».

Μία ομάδα τροφίμων, πάντως, που αποφεύγει συστηματικά είναι τα επεξεργασμένα τρόφιμα και η πολλή ζάχαρη. «Ακόμη και χωρίς να ζυγίζω ή να μετράω τα γεύματά μου, ξέρω πότε τρώω υπερβολικά αλλά και πώς να αντιμετωπίσω καθεμία από αυτές τις καταστάσεις», τονίζει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -