fbpx
17.6 C
Serres
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣΕΡΡΕΣ: Η επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου της νομαρχιακής επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τις Σέρρες με σκοπό να ενημερωθεί για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Με επικεφαλής τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο και τους Βουλευτές Ελένη Βατσινά, Κατερίνα Καζάνη, Ανδρέα Πουλά και Μανώλη Χριστοδουλάκη πραγματοποιήθηκε περιοδεία  στο Νομό Σερρών, στο πλαίσιο της επίσκεψης του προέδρου, Ν. Ανδρουλάκη, στην ΔΕΘ. 

Στο ΠΑΣΟΚ κάνουμε πράξη την πολιτική μας εξωστρέφεια. Συζητάμε, ακούμε και προτείνουμε, δίπλα στις ανάγκες των δικών μας κοινωνικών προτεραιοτήτων.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας μας επισκεφθήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τη Διοίκηση και το Υγειονομικό Προσωπικό για τη συνεχή υποβάθμιση του Ε.Σ.Υ. από την κυβέρνηση, για τα σημαντικά προβλήματα του Νοσοκομείου Σερρών και να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για τον χώρο της υγείας. 

Έπειτα περιοδεύσαμε στην αγορά της Νιγρίτας όπου συνομιλήσαμε με πολίτες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα της επαρχίας, για την ακρίβεια και μεταφέραμε τις προτάσεις μας για ουσιαστική αποκέντρωση, για τη στήριξη της περιφέρειας και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Σερρών και μιλήσαμε για το καίριο ζήτημα της προστασίας των εργαζομένων. Εκεί καταγράψαμε ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε τις θέσεις μας.

Παράλληλα, στις επαφές μας με τους πολίτες στη Νιγρίτα και στις Σέρρες, διαπιστώσαμε ότι για τον Νομό Σερρών, απαιτείται άμεσα η λήψη πρωτοβουλιών για να επέλθουν οι απαραίτητες λύσεις. 

Δείτε τις φωτογραφίες:
ΣΕΡΡΕΣ: Η επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -