fbpx
21.5 C
Serres
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήLIFEFASHIONΚΑΝΝΕΣ: Οι θεές του κόκκινου χαλιού (ΦΩΤΟ)

ΚΑΝΝΕΣ: Οι θεές του κόκκινου χαλιού (ΦΩΤΟ)

ΚΑΝΝΕΣ: Οι θεές του κόκκινου χαλιού (ΦΩΤΟ)

Όταν έχεις διασχίσει χιλιόμετρα επάνω στις πασαρέλες, αναμφίβολα ξέρεις πώς να μαγεύεις τα πλήθη. Και αυτό έκαναν οι Ναόμι Κάμπελ, Ιρίνα Σάικ και Αλεσάντρα Αμπρόσιο στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Τα τρία πασίγνωστα μοντέλα παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of The Flower Moon» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ ντε Νίρο και Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Η Ναόμι Κάμπελ άφησε ελάχιστα στη φαντασία με ένα κατακόκκινο φόρεμα με πολλαπλά κοψίματα από την συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 Valentino Couture, το οποίο συνδύασε με μια ανοιχτή ροζ κάπα, η οποία έφερε λεπτομέρειες με φτερά στο κάτω μέρος.

ΚΑΝΝΕΣ: Οι θεές του κόκκινου χαλιού (ΦΩΤΟ)
Η Ναόμι Κάμπελ

Την ίδια ώρα, η Ιρίνα Σάικ έδειχνε μαγευτική με ένα μπλε σκούρο ημιδιάφανο φόρεμα Giortgio Armani Privé. Το φόρεμα αποτελούνταν από μια φούστα από κρινολίνο και διάστικτο τούλι κεντημένο με κρύσταλλα και κοσμήματα του οίκου Messika, ενώ το αισθησιακό ντεκολτέ αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της και μόλις και μετά βίας κάλυπτε τα πλούσια προσόντα της με τη διχτυωτή λεπτομέρεια.

Η Ιρίνα Σάικ με άκρως τολμηρό φόρεμα

Παρούσα ήταν και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, με ένα διάφανο φόρεμα στολισμένο με μαύρα στρας, δείχνοντας την απίστευτη σιλουέτα της.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο με διάφανο φόρεμα
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -