fbpx
18.2 C
Serres
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε την πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Παναχαϊκή

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε την πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Παναχαϊκή

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε την πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Παναχαϊκή

Σπουδαία πρόκριση στην έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, πήρε ο Πανσερραϊκός, νικώντας με 5-2 στην παράταση, την Παναχαϊκή, σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022.

Το ντέρμπι …από τα παλιά των δύο ιστροικών ομάδων στο γήπεδο των Σερρών, ξεκίνησε καλά για τα “λιοντάρια” που προηγήθηκαν με πέναλτι κι πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Πήρε την πρόκριση με ανατροπή κόντρα στην Παναχαϊκή

Ωστόσο, οι Αχαιοί έκαναν την ανατροπή στην επανάληψη (1-2) έχοντας το προβάδισμα έως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έφτασε στην ισοφάριση, οδηγώντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, ο Πανσεραϊκός πέτυχε τρία τέρματα, γράφοντας το τελικό 5-2.

Δύο γκολ για τον Πανσερραϊκό σημείωσε ο Κουτσαντώνης (90+9, 110΄) και από ένα οι Σαϊντ (41΄πεν.), Μούργος (105΄), Σοφιανός (115΄). Για την Παναχαϊκή σκόραραν οι Μπουρλάκης (61΄), Μυτίδης (64΄).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96΄Καρασαλίδης), Πεταυράκης, Νάτσος (80′ Σοφιανός), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Μούργος, Στίνα (68′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (106΄ Δημητρίου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λαρρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Αλεξόπουλος (46′ Μυτίδης), Π. Καρακλάιτς (60′ Ν. Καρακλάιτς).

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -