fbpx
20 C
Serres
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣΕΡΡΕΣ-ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση

ΣΕΡΡΕΣ-ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση

ΣΕΡΡΕΣ-ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Σερρών οργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα “Ενεργειακή Κρίση: Επιπτώσεις, Ευθύνες και Προοπτικές. Τι αλλάζει στη ζωή μας και τι πρέπει να αλλάξουμε εμείς;”.

Στόχος της εκδήλωσης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι η αποσαφήνιση καίριων ζητημάτων, που αφορούν στο χρηματιστήριο ενέργειας, στη ρήτρα αναπροσαρμογής, στην απανθρακοποίηση και απολιγνιτοποίηση. Ποιός ο ρόλος της ΔΕΗ, γιατί αυξάνει το κόστος, ποιες οι πολιτικές ευθύνες και τι πραγματικά σημαίνει πράσινη μετάβαση και περίοδος προσαρμογής; Ποια η διαφορά μεταξύ πλαφόν λιανικής και χονδρικής; Τι είναι τα ενεργειακά δίκτυα; Ποιές οι σχέσεις παραγωγών – ενεργειακών ομίλων/πωλητών – καταναλωτών;

ΣΕΡΡΕΣ-ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 20.00, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Philippos Xenia.

Για το θέμα της Ενεργειακής Κρίσης θα μιλήσει ο αναπλ. καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Διαχείρισης στο ΕΜΠ και τομεάρχης Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, ενώ την πολιτική επικαιρότητα θα αναλύσει ο βουλευτής Χαλκιδικής και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης “Ανάπτυξης & Επενδύσεων» του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Πάνας.

Δείτε το banner της εκδήλωσης:

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -