fbpx
20.4 C
Serres
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Η ΟΕΒΕΣ στην κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η ΟΕΒΕΣ στην κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η ΟΕΒΕΣ στην κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)

“Οι επαγγελματίες ΔΕΝ αντέχουν άλλο, είναι επιβεβλημένη και πιο αναγκαία από ποτέ η στήριξη του κράτους”, φώναξαν σήμερα σε όλους τους τόνους οι επαγγελματίες των Σερρών, κάτω από τη σκέπη της ΟΕΒΕΣΣ, η οποία συμμετείχε στην πανεθνική ημέρα δράσης και κινητοποίησης που εξήγγειλε η ΓΣΕΒΕΕ, δίπλα στο πλευρό του Εργατικού Κέντρου των Σερρών και των λοιπών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (6/4/2021), μπροστά από το Εργατικό Κέντρο των Σερρών, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών των Σερρών, με όραμα και πνεύμα συνεργασίας, δήλωσε και πάλι παρούσα, προασπιζόμενη τα δίκαια αιτήματα των επαγγελματιών και των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

ΣΕΡΡΕΣ: Η ΟΕΒΕΣ στην κινητοποίηση (ΦΩΤΟ)

Το κεντρικό μήνυμα που απηύθυνε ο Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΣ, Δημήτριος Βροντελής, ήταν ότι η ραγδαία αύξηση των τιμών στην ενέργεια και η συσσώρευση υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας, έχουν οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο σημαντικό αριθμό μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, χιλιάδες επαγγελματίες, βιοτέχνες,  έμπορους  και αυτοαπασχολούμενους.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η λήψη ουσιαστικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων καθίσταται επιβεβλημένη και αναγκαία για τη βιωσιμότητά τους.

Στο πλευρό της Ομοσπονδίας βρέθηκαν οι Πρόεδροι και τα μέλη των Σωματείων Επισκευαστών Οχημάτων, Φανοποιών & Βαφέων, Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων, Κρεοπωλών, Επιπλοποιών, Θερμοϋδραυλικών, Ηλεκτρολόγων, και άλλοι.

Βασικά από τα αιτήματα των επαγγελματιών ήταν:
  • Πλαφόν στις τιμές ενέργειας και μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης.
  • Πάγωμα των οφειλών προς το Δημόσιο που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
  • Προγράμματα επιδότησης του μη μισθολογικού κόστους για τη διακράτηση των θέσεων εργασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -