fbpx
25.4 C
Serres
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Ο Δήμος Βισαλτίας βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Ο Δήμος Βισαλτίας βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Ο Δήμος Βισαλτίας βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ)

Με τα χαμόγελα των νέων φοιτητών και φοιτητριών και την περηφάνια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών, γέμισε η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2021.

Εβδομήντα έξι μαθητές από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας και το Επαγγελματικό Λύκειο Νιγρίτας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2021, τιμήθηκαν από τον Δήμο Βισαλτίας.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός καλωσόρισε τους φοιτητές και τους γονείς τους. Έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, όπως επίσης και στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς που υποστήριξαν τις προσπάθειες τους.

ΣΕΡΡΕΣ: Ο Δήμος Βισαλτίας βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ (ΦΩΤΟ)

Τα συγχαρητήριά του στα παιδιά έδωσε στον χαιρετισμό του και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Αδαμούδης. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικού επαίνου και αμέσως μετά ένα κέρασμα για τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Διευθυντής της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, Στυλιανός Ρίζος και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κελεμπέκης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -