fbpx
25.4 C
Serres
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2026
No menu items!

ΑρχικήART+FUNGOSSIPΟ Γιώργος Κιμούλης ζητάει 700.000 ευρώ από Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και...

Ο Γιώργος Κιμούλης ζητάει 700.000 ευρώ από Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά

Άλλη μία αναβολή πήρε σήμερα η εκδίκαση της αγωγής του Γιώργου Κιμούλη κατά των τριών ηθοποιών. Η νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, Γιώργο Γεραρή, για τις 22 Οκτωβρίου, δηλαδή περίπου 20 ημέρες μετά τη σημερινή διαδικασία.

Ο Γιώργος Γεραρής αποκάλυψε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι ο Γιώργος Κιμούλης ζητά με την αγωγή του αποζημίωση ύψους 700.000 ευρώ από τους τρεις ηθοποιούς. «Σήμερα δόθηκε ακόμα μία αναβολή, κατόπιν αιτήματος του κυρίου Κιμούλη. Η αναβολή, ευτυχώς, είναι πολύ σύντομη. Σε 20 μέρες περίπου, στις 22 Οκτωβρίου, θα είμαστε εδώ και θα δικάσουμε την υπόθεση.

Ο κύριος Κιμούλης ζητάει 700.000 ευρώ, κατά των τριών ηθοποιών. Αυτή τη στιγμή χωρίστηκε η υπόθεση στα δύο. Το ένα σκέλος της δικάζεται με την ειδική διαδικασία, αυτό που είχαμε σήμερα δηλαδή, οι διά του τύπου αξιώσεις του, ενώ υπάρχει και το υπόλοιπο σκέλος της αγωγής του, το οποίο θα δικαστεί με την τακτική διαδικασία. Επομένως πλέον έχει χωριστεί η δίκη στα δύο και συνεχίζεται», είπε ο Γιώργος Γεραρής. Όπως εξήγησε ο δικηγόρος, η υπόθεση έχει πλέον διαχωριστεί σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά τις αξιώσεις του Γιώργου Κιμούλη που σχετίζονται με δημοσιεύματα και θα εκδικαστεί με την ειδική διαδικασία. Το δεύτερο σκέλος της αγωγής θα εξεταστεί με την τακτική διαδικασία. Η εκδίκαση των δύο σκέλων της υπόθεσης θα συνεχιστεί στις 22 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -