fbpx
5.4 C
Serres
Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου, 2025
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιατί δεν έπαιξαν Τομάς και Χαντάκιας με Βόλο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιατί δεν έπαιξαν Τομάς και Χαντάκιας με Βόλο

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιατί δεν έπαιξαν Τομάς και Χαντάκιας με Βόλο

Η «ηχηρή» και απρόσμενη απουσία από την αποστολή των «λιονταριών» με τον Βόλο ήταν αυτή του Ματίας Τομάς. Με τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό δεν έχει υπάρξει συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι και του έχει δοθεί άδεια.

Ο Ματίας Τομάς, σύμφωνα με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, έχει απορρίψει τις προτάσεις παραμονής που του έγιναν και πλέον οι Σερραίοι έχουν ανοίξει κύκλο συζητήσεων για την πώλησή του, πιθανότατα σε ομάδα του εξωτερικού.

Μια ανάσα από τη Λαμία ο Χαντάκιας

Μια ανάσα από τη Λαμία βρίσκεται ο Δημήτρης Χαντάκιας, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει με την ομάδα της Φθιώτιδας..

Ο 30χρονος  είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο από τον Πανσερραϊκό  και είχε 8 συμμετοχές με τα «λιοντάρια» στη Super League και άλλες 2 στο Κύπελλο, όλες ως βασικός.

Το τελευταίο διάστημα o Αγρινιώτης στόπερ είχε ενημερωθεί επίσημα για την πρόθεση λύσης συνεργασίας των δυο πλευρών και σήμερα έμεινε ελεύθερος, ακολουθώντας στην έξοδο τους Περούτσι και Καπτούμ.

META MAGAZINO:  Διαβάστε εδώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιατί δεν έπαιξαν Τομάς και Χαντάκιας με Βόλο
ΠΗΓΗmonobala.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -