fbpx
9.1 C
Serres
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Θανάτωσαν σκυλί με φόλα

ΣΕΡΡΕΣ: Θανάτωσαν σκυλί με φόλα

ΣΕΡΡΕΣ: Θανάτωσαν σκυλί με φόλα

Στην επικήρυξη με το ποσό των 5000 ευρώ, του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για το θάνατο σκυλίτσας από φόλα στην συμβολή των οδών Νίκου Νικολάου και Δημογερόντων στο κέντρο της πόλης των Σερρών προχώρησε ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.

«Παρακαλούμε όποιος τον ή τους έχει δει ή γνωρίζει στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας. Δε θα επιτρέψουμε σε καμία των περιπτώσεων την επιστροφή στο σκοταδισμό και το έγκλημα για την πόλη μας», δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών η Πρόεδρος του Συλλόγου Ζωή Κοντού, σημειώνοντας πως η σκυλίτσα δεν είναι το πρώτο θύμα των ασυνείδητων στην συγκεκριμένη περιοχή, καθώς είχαν σημειωθεί και θάνατοι σε αδέσποτες γάτες.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, ο Δήμος Σερρών και ο συμβασιούχος κτηνίατρος, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο, αλλά δυστυχώς η σκυλίτσα είχε ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, άτυχη σκυλίτσα ήταν στειρωμένη από πρόγραμμα του Δήμου Σερρών, δεν ενοχλούσε κανέναν στην περιοχή και ήταν αγαπητή από τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Θανάτωσαν σκυλί με φόλα
ΠΗΓΗertnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -