fbpx
13.2 C
Serres
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Αγιασμός και υποδοχή πρωτοετών φοιτητών/τριων του ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Αγιασμός και υποδοχή πρωτοετών φοιτητών/τριων του ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Αγιασμός και υποδοχή πρωτοετών φοιτητών/τριων του ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10.10 ο αγιασμός και η υποδοχή των Πρωτοετών φοιτητών/τριων του ΔΙΠΑΕ στο Αμφιθεάτρο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» της Πανεπιστημιούπολης Σερρών. Όπως έγινε γνωστό περίπου 1.050 νέοι φοιτητές εισήχθησαν στο πανεπιστήμιο με το συνολικό αριθμό των φοιτητών να ξεπερνά τους 4.000, μετά τον αγιασμό οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους του πανεπιστημίου και να μάθουν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες του ΔΙΠΑΕ.

Τον Δήμο Σερρών εκπροσώπησε η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα η οποία σε δηλώσεις τόνισε την σημασία του ΔΙΠΑΕ και ανέφερε πως ο Δήμος έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με το πανεπιστήμιο έτσι ώστε να υπάρξει αλληλοβοήθεια στην ανάπτυξη της πόλης ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή χρονιά στους φοιτητές. Ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητής Σταμάτιος Αγγελόπουλος στάθηκε στην σημαντική αύξηση των εισαχθέντων στο πανεπιστήμιο συμπληρώνοντας πως σύντομα θα γίνουν περεταίρω ενέργειες για την ανάπτυξη του κάμπους με την δημιουργία εστιών για την δωρεάν φιλοξενία των φοιτητών.

Τέλος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Μαλλιάρας έκανε αναφορά στις δράσεις του επιμελητηρίου που στέκονται δίπλα στο πανεπιστήμιο και έχουν ως σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών ως προς την καλύτερη διαμονή τους στην πόλη.

Σέρρες: Υποδοχή πρωτοετών ΔΙΠΑΕ

Σέρρες: Υποδοχή πρωτοετών

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Αγιασμός και υποδοχή πρωτοετών φοιτητών/τριων του ΔΙΠΑΕ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -