fbpx
19.3 C
Serres
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: Το Φεστιβάλ Καντίνας στη Νέα Μπάφρα χάρισε αξέχαστες στιγμές

ΣΕΡΡΕΣ: Το Φεστιβάλ Καντίνας στη Νέα Μπάφρα χάρισε αξέχαστες στιγμές

ΣΕΡΡΕΣ: Το Φεστιβάλ Καντίνας στη Νέα Μπάφρα χάρισε αξέχαστες στιγμές

Μετά από 7 χρόνια το Φεστιβάλ Καντίνας επέστρεψε στον χώρο όπου δοκιμαστικά ξεκίνησε. Το Canteen Festival έκανε στάση στη Νέα Μπάφρα Σερρών από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας τρεις μέρες γεμάτες γεύσεις και διασκέδαση… ή σχεδόν τρεις. Η πρώτη μέρα, η Παρασκευή, δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω έντονης βροχής, αλλά το Σαββατοκύριακο αποζημίωσε για τα πάντα.

Το Σάββατο και η Κυριακή ήταν δύο ημέρες γεμάτες χαρά, με τον κόσμο να γεμίζει τον χώρο του φεστιβάλ και να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Περίπου 2.500 επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στη γιορτή, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει το κέφι όταν υπάρχει καλή διάθεση και λαχταριστές γεύσεις.

Η Κυριακή έκλεισε δυναμικά όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Παφραίων “Ηλίας Πάνου” διοργάνωσε μια λαχειοφόρο αγορά, χαρίζοντας σε έναν τυχερό νικητή μια ολοκαίνουρια τηλεόραση. Παράλληλα, η μουσική απογείωσε τη διάθεση, ενώ οι καντίνες μας φρόντισαν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με γεύσεις που ξετρέλαναν τους παρευρισκομένους.

Το Canteen Festival στη Νέα Μπάφρα σημείωσε επιτυχία, γεμάτο χαμόγελα, μουσική και γεύσεις. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις επόμενες στάσεις του φεστιβάλ με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και διασκέδαση.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Το Φεστιβάλ Καντίνας στη Νέα Μπάφρα χάρισε αξέχαστες στιγμές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -