fbpx
28.7 C
Serres
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΕΡΡΕΣ: Έρχεται το «Αθλόραμα Στίβου» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Έρχεται το «Αθλόραμα Στίβου» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Έρχεται το «Αθλόραμα Στίβου» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Σέρρες 93 θα διοργανώσουν την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 την αθλητική εκδήλωση με την επωνυμία «Αθλόραμα Στίβου». Μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια του Δήμου Σερρών θα διαγωνιστούν σε αγωνίσματα κλασσικού αθλητισμού στον πεζόδρομο της Πλατείας Κρονίου. Προσκεκλημένος στην αθλητική διοργάνωση θα είναι ο Ολυμπιονίκης στο
άλμα επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης.

Συνέντευξη Τύπου για την την αθλητική εκδήλωση παραχώρησαν σήμερα Δευτέρα 23.09 η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγιώτης Κεΐσογλου, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Δημήτρης Σωτηριάδης, η Γενική Γραμματέας του γυμναστικού συλλόγου “Σέρρες 93” Φωτεινή Κούτκου, η αντιπρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και η Άννα Σάνδρου συνδιευθύνουσα σύμβουλος της “Metron Αυτοματισμοί” που αποτελεί μέγα χορηγό της εκδήλωσης.

Η Δήμαρχος Σερρών ανέφερε πως «Το “Αθλόραμα Στίβου” είναι μια γιορτή του αθλητισμού μέσα από την οποία οι μαθήτριες και οι μαθητές θα γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν όλα τα αγωνίσματα και γιατί όχι να αναδειχθούν νέα ταλέντα. Ο Νομός Σερρών έχει παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, καθώς αθλητές και αθλήτριες από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους διακρίνονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα». O Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Δημήτρης Σωτηριάδης τόνισε πως «ο αθλητισμός αποτελεί το αντίδοτο στην βία και την παραβατικότητα των μαθητών μας». Η Γενική Γραμματέας του γυμναστικού συλλόγου “Σέρρες 93” Φωτεινή Κούτκου δήλωσε τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σέρρες ΄93 συμμετέχει στο “Αθλόραμα Στίβου” με τους διακεκριμένους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές του. Θα υποδεχθούμε τους μαθητές στον πεζόδρομο της πλατείας Κρονίου, προκειμένου να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Καλούμε τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν ενεργά στη δράση και να συνεχίσουν να αθλούνται στο Δημοτικό Στάδιο». Τέλος, η Συνδιευθύνουσα σύμβουλος της Metron αυτοματισμοί κ. Άννα Σάνδρου, επισήμανε ότι η τοπική επιχείρηση ενισχύει τη συγκεκριμένη δράση, η οποία βοηθάει την πόλη των Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα και συμπλήρωσε τα εξής: «Ως επιχείρηση χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ευχόμαστε το “Αθλόραμα Στίβου” να καθιερωθεί και διεξάγεται κάθε χρόνο».

Η Συνέντευξη Τύπου

Σέρρες: Αθλοραμα Στίβου Συνέντευξη Τύπου

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Έρχεται το «Αθλόραμα Στίβου» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -