fbpx
24.8 C
Serres
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΚ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: "Ένας ισχυρός θεσμός με σπουδαίες προοπτικές η Serexpo" (ΦΩΤΟ)

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: “Ένας ισχυρός θεσμός με σπουδαίες προοπτικές η Serexpo” (ΦΩΤΟ)

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ” Ένας ισχυρός θεσμός με σπουδαίες προοπτικές η Serexpo” (ΦΩΤΟ)

Για έναν θεσμό με μεγάλες προοπτικές, έκανε λόγο ο Κώστας Καραμανλής, αναφερόμενος στη SEREXPO.Σε γραπτή του δήλωση, ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. και τ. υπουργός, ανέφερε:

“Η Serexpo, το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς για τον τόπο μας, άνοιξε και πάλι τις πύλες της, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου και της Υφυπουργού, Άννας Μάνη Παπαδημητριου. Ένα μεγάλο όραμα του αείμνηστου Χρήστου Μέγκλα, στο οποίο ενωθήκαμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα θεσμό ισχυρό με σπουδαίες προοπτικές.
Τα τελευταία χρόνια κάναμε πολλά και σημαντικά βήματα.
  • Πρώτον, τον Μάρτιο του 2021 πετύχαμε την παραχώρηση του στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών ένα επίτευγμα υψηλής δυσκολίας που προσέδωσε στο Επιμελητήριο μας ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο, εγκαταστάσεις έκτασης 260 στρεμμάτων.
  • Δεύτερον, το 2022 εξασφαλίσαμε χρηματοδοτικούς πόρους άνω των 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων και οι εργασίες πλέον προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.
  • Τρίτον, το επόμενο διάστημα θα εκπονηθεί μελέτη για την κατάρτιση πλάνου στρατηγικής ανάπτυξης και βιωσιμότητας του επιχειρηματικού μας πάρκου από εταιρεία συμβούλων.
Το επιχειρηματικό πάρκο Serexpo «Χρήστος Μέγκλας» μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα πραγματικό εφαλτήριο εξωστρέφειας για τον Νομό μας. Φέτος, είχαμε ακόμα την τιμή να παραδώσουμε το πρώτο βραβείο “Χρήστος Μέγκλας”, όπως είχαμε ανακοινώσει πέρυσι, στην πρώτη επιτυχούσα φοιτήτρια της Γεωπονικής Σχολής.”
META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ” Ένας ισχυρός θεσμός με σπουδαίες προοπτικές η Serexpo” (ΦΩΤΟ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -