fbpx
18.2 C
Serres
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΜΗ ΧΑΣΕΤΕΣΕΡΡΕΣ: Τα εγκαίνια της SEREXPO 2024 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Τα εγκαίνια της SEREXPO 2024 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Τα εγκαίνια της SEREXPO (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Mε την παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της “SEREXPO 2024” το βράδυ της Τετάρτης 18.09 στο Επιχειρηματικό Κέντρο των Σερρών, SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αθανασίου Μαλλιάρα και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σημασία των Σερρών στην βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής: “Εάν θέλουμε αυτός ο τόπος να έχει μέλλον και προοπτική πρέπει να ενισχύσουμε περισσότερο την βιομηχανία, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να κάνουμε τις Σέρρες και ειδικότερα το βιομηχανικό πάρκο, αλλά και αυτόν εδώ το χώρο κέντρο καινοτομίας στο μέλλον, ελκυστικό προορισμό για πολλές επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας”

Serexpo: Τ. Θεοδωρικακος

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος στάθηκε στην σημασία της SEREXPO έτσι ώστε να αναπτυχθεί η ανταγωνιστικότητα και η εξωστρέφεια των Σερραϊκών επιχειρήσεων. Η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα τόνισε την ανάγκη να παραμείνουν οι νέοι στις Σέρρες και ευχαρίστησε τους “αφανείς ήρωες” που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Serexpo: Π.Σπυροπουλος, Β. Μητλιαγκα

Ο Βουλευτής Σερρών και τ. υπουργός Κ. Καραμανλής χαρακτήρισε την SEREXPO σημείο αναφοράς του Επιμελητηρίου και ανέφερε τα βήματα που πρόκειται να γίνουν για να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η έκθεση. Στην συνέχεια παρέδωσε το βραβείο “Χρήστος Μέγκλας” στην φοιτήτρια Δήμητρα Λαϊνά που πέρασε πρώτη στην Γεωπονική Σχολή.

Serexpo: Α. Καραμανλής

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -