fbpx
20.4 C
Serres
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου

Ο Τάσος Παπάζογλου υπέβαλε την παραίτησή του από Αθλητικός Διευθυντής του Πανσερραϊκού και δεν συνεχίζει στα «λιοντάρια».Ο Τάσος Παπάζογλου θεωρείται και δικαίως «ζωντανή ιστορία» του Πανσερραϊκού, αφού για πολλά χρόνια και από διάφορα πόστα υπηρετεί το club της γενέτειράς του.

 

Ως παίκτης πανηγύρισε ανόδους στη μεγάλη κατηγορία, έφερε χρήματα στο ταμείο όταν το 2010 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη δύση της καριέρας του ώστε να βοηθήσει για την εκ νέου επιστροφή των «λιονταριών» στη Stoiximan Super League, όπως και τελικά συνέβη.

Το καλοκαίρι του 2023 κρέμασε τα παπούτσια του και λίγο αργότερα ανέλαβε τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, ενώ η σχετική ανακοίνωση ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό τον κρατάει στα ‘λιοντάρια’».

Πλέον όμως δεν συνεχίζει σε αυτό που τρόπο τινά ήταν το δεύτερο σπίτι του, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Πανσερραϊκός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αποχώρησε πρόσφατα ο τεχνικός τουΜιχάλης Γρηγορίου, θα τον διαδεχθεί, εκτός απρόοπτου, ο Χουάν Φεράντο και πλέον και ο 35χρονος αποτελεί παρελθόν.

Αυτή είναι η άλλωστε «μοίρα» του εκάστοτε στελέχους ευθύνης, όπως φυσικά και του προπονητή και έτσι έκλεισε σήμερα (17/9) ένας μεγάλος κύκλος, αφού μετά από σειρά ετών δεν βρίσκεται στον Πανσερραϊκό.

Αν ο απολογισμός κρίνεται θετικός ή αρνητικός το μέλλον και η ιστορία θα το καταγράψει, αν και σε αυτό το διάστημα τα «λιοντάρια» προχώρησαν σε έξυπνες κινήσεις όπως π.χ. την απόκτηση του διδύμου Πέταρ Αλεξιτς και Ματίας Τομάς από τον Ηρακλή της Super League 2 όπου μάλιστα ο Σέρβος φορ έφυγε με μεταγραφή και απέφερε κέρδος, ενώ άνοιξαν και πόρτες όπως της Λάτσιο με την πρόσφατη προσθήκη του Μοχάμεντ Φάρες.

Συν τοις άλλοις στις Σέρρες ήρθαν παίκτες όπως οι Γιαλολίντιν Μασαρίποφ, Λούκα Γκουγκεσασβίλι, εν ενεργεία διεθνείς και μάλιστα ο δεύτερος αφίχθηκε λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στο πρόσφατο EURO.

Ολες βέβαια οι κινήσεις ήταν εναρμονισμένες με τη διοίκηση και την εκάστοτε τεχνική ηγεσία που είχαν πάντοτε τον τελευταίο – και καθοριστικό λόγο – σε οποιαδήποτε απόφαση, οπότε τα σχετικά credits θα πρέπει να μοιραστούν ανάλογα αφού έτσι συμβαίνει σε κάθε οργανωμένη ομάδα.

Η δική του δουλειά ήταν διαφορετική, οπότε στην περίπτωσή του ίσως και να επωμίστηκε περισσότερα από όσα του αντιστοιχούν. Ωστόσο έτσι είναι η μπάλα, τέτοιους κανόνες έχει.

Η ουσία πάντως είναι ότι το πρόσημο των 15 μηνών του στη συγκεκριμένη θέση, με γνώμονα την περσινή άνετη παραμονή και το ότι φέτος βρισκόμαστε μόλις την 4η αγωνιστική, συγκλίνει στο plus.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παραιτήθηκε ο Τάσος Παπάζογλου
ΠΗΓΗgazzeta.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -