fbpx
20.4 C
Serres
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΕΡΡΕΣ: Στον “αέρα” η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου

ΣΕΡΡΕΣ: Στον “αέρα” η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου

ΣΕΡΡΕΣ: Στον “αέρα” η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου

Δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσει το Κλειστό  Κολυμβητήριο Σερρών έως το τέλος Σεπτεμβρίου – όπως αρχικά υπολογιζόταν –  λόγω εκτεταμένων προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών που εκτελούνται.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κεϊσογλου είπε πως ενώ αναμενόταν από 2 έως 10 εκατοστά αποκλίσεων στις δοκούς,  βρέθηκε 16 εκατοστά,  γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται απλή επισκευή αλλά ενίσχυση των δοκών. Τα παραπάνω ανέτρεψαν τα αρχικά προγραμματισθέντα και αυτή τη στιγμή αναμένονται οι τεχνικές εκθέσεις της αναδόχου εταιρίας για τη μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί, το χρόνο αλλά και το κόστος.

Ο Κ. Κεϊσογλου  υποστήριξε πως εδώ και πολλά χρόνια δεν έγινε καμία επισκευαστική εργασία στις δοκούς, έγιναν αστοχίες και παραλήψεις, όχι εσκεμμένα, αλλά υπό την πίεση να ανοίξει όσο πιο γρήγορα το κολυμβητήριο.

Το Κλειστό κολυμβητήριο Σερρών είχε κλείσει στα τέλη Μαρτίου του 2024, όταν κομμάτια από την επικάλυψη σιδήρου οπλισμού είχαν πέσει από την οροφή στην πισίνα κατά τη διάρκεια της προπόνησης των αθλητριών της καλλιτεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ: Στον “αέρα” η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου
ΠΗΓΗertnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -