fbpx
25.4 C
Serres
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΕΡΡΕΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποχωρεί από τα πρωταθλήματα η ΑΕΣ

ΣΕΡΡΕΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποχωρεί από τα πρωταθλήματα η ΑΕΣ

ΣΕΡΡΕΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποχωρεί από τα πρωταθλήματα η ΑΕΣ

Την απόφασή της να μη συμμετέχει στα φετινά πρωταθλήματα μπάσκετ, ανακοίνωσε η διοίκηση της ΑΕ Σέρρες.

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Κωνσταντίνος Βέρρος, αναφέρει:

Η Διοίκηση της ΑΕ Σέρρες ανακοινώνει την μη συμμετοχή των ομάδων της στα Πρωταθλήματα μπάσκετ 2024-25, Ανδρών & Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αυτό οφείλεται κυρίως, στην μονομερή απόφαση, του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, να μην συνεχίσει, μετά από τρία χρόνια, την τυπική συνεργασία με την ΑΕΣ, στο πλαίσιο Μητρικής-Θυγατρικής της ΕΟΚ, και στην ταυτόχρονη αίτηση του, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ, προς όλους τους αθλητές της ΑΕΣ, προς μεταγραφή, στις 6 Αυγούστου (!!!), ως «Ελεύθερους», από την ΑΕΣ στον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Αυτό συνέβη χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση προς την Διοίκηση της ΑΕΣ, δημιουργώντας και κάποια σύγχυση για το μέλλον της ομάδας στους γονείς και στους αθλητές.

Μετά την ενέργεια αυτή, οι κινήσεις της Διοίκησης της ΑΕ Σέρρες περιορίστηκαν χρονικά και δεν κατέστη δυνατή η συγκρότηση ομάδας από τους εναπομείναντες αθλητές, παρά την επιθυμία των παραγόντων της ΑΕΣ, να συνεχιστεί η πορεία του Συλλόγου με την συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η Διοίκηση της ΑΕ Σέρρες αισθάνεται υπερήφανη για τους έφηβους αθλητές των ομάδων της τριετίας 2021-2024, καθώς αυτοί κατέκτησαν για τρεις συνεχόμενες χρονιές το Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ταυτόχρονα τους δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν και στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία.

Επιπρόσθετα τις δύο χρονιές (2022, 2024), συμμετείχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας, κατακτώντας την 7η και την 6η θέση, αντίστοιχα.

Επίσης, ο αθλητής της ομάδας του 2022, Ευδόξιος Καπετάκης, αγωνίζεται σε ομάδα της Basket League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συμμετέχει ως βασικός στην Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κ20,κάτι το οποίο είχε να συμβεί παρά πολλά χρόνια στο σερραϊκο μπάσκετ.

Η Διοίκηση της ΑΕΣ την τριετία 2022-2024, παρά την υποτιθέμενη συνεργασία (στα πλαίσια της ΕΟΚ), ως θυγατρική του Πανσερραϊκού, πορεύτηκε μόνη της, χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή στις δαπάνες, χωρίς καμία παρουσία στις δραστηριότητες και το κυριότερο χωρίς καμία αγωνιστική αξιοποίηση του αποδεδειγμένου ταλέντου των παικτών της, εκ μέρους του ΜΓΣ.

Ευχαριστούμε τους γονείς και τους αθλητές των ομάδων 2021-2024 τόσο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, όσο και για την συνεργασία που οδήγησε στις επιτυχίες και όλους όσους υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια καθώς και τους Προπονητές, εφόρους, χορηγούς, συνεργάτες και φίλους της ομάδας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες του Νομού Σερρών και τους αθλητές τους, την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΣΕΡΡΕΣ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Αποχωρεί από τα πρωταθλήματα η ΑΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -