fbpx
18.1 C
Serres
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ισόπαλος με τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ισόπαλος με τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ισόπαλος με τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό της χρονιάς

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Πανσερραϊκός στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Με εντυπωσιακή την παρουσία των φιλάθλων του που αψήφησαν τις υψηλές θερμοκρασίες και παρακολούθησαν το παιχνίδι στο βοηθητικό γήπεδο των «λιονταριών» στην ομόνοια, οι «κόκκινοι» έδειξαν θετικά δείγματα γραφής ενόψει της έναρξης των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, κόντρα σε μία ομάδα με μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα στην παρούσα φάση, καθώς ήταν το τέταρτο φιλικό της παιχνίδια από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, ενώ έδωσε λεπτά και στους νεαποκτηθέντες των τελευταίων ημερών.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 35ο  με σουτ του Άγγελου Λιάσου μετά από δική του προσωπική προσπάθεια να κλέψει τη μπάλα. Μέχρι το 60ο οι «κόκκινοι» έχασαν ευκαιρίες με τους Τομάς, Μπετανκόρ, Άλεξιτς, Χατζηστραβό ενώ στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Λεβαδειακός ο διεθνής τερματοφύλακας Λούκα Γκουγκεσασβίλι «κατέβασε τα ρολά».

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 64ο όταν μετά από ωραία σέντρα του Τσάπρα, ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Πεντρόσο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(60′ Μασκανάκης), Πεταυράκης(60′ Βασιλάκος), Καρασαλίδης(60′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ(60′ Διαμαντής), Λιάσος(60′ Αλειφεροπούλος), Στάικος(60′ Καπτούμ), Σαλαζάρ(46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(60′ Μαρίνος)(80′ Σαλβάνος), Τόμας(46′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ(46′ Άλεξιτς)(75′ Παπαβασιλείου).

Άτυχος στάθηκε ο 24χρονος επιθετικός Γιώργος Μαρίνος που τραυματίστηκε. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Β θα κάνει μαγνητική για να φανεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Εκτός αποστολής για το φιλικό έμειναν οι Τσομπανίδης, Παπαδημητρίου και οι Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης, Μαυρόπουλος που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

META MAGAZINO: Διαβάστε εδώ το καλοκαιρινό τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ισόπαλος με τον Λεβαδειακό στο πρώτο φιλικό της χρονιάς
ΠΗΓΗertnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -