fbpx
21.5 C
Serres
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
No menu items!

ΑρχικήΣΕΡΡΕΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕΡΡΕΣ: 200.000 τουρίστες πέρασαν τα σύνορα του Προμαχώνα

ΣΕΡΡΕΣ: 200.000 τουρίστες πέρασαν τα σύνορα του Προμαχώνα

ΣΕΡΡΕΣ: 200.000 τουρίστες πέρασαν τα σύνορα του Προμαχώνα

Αυξημένη, με πρωτόγνωρα νούμερα ρεκόρ, καταγράφεται η κίνηση στο τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και χθες Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμαχώνα πέρασαν στην Ελλάδα 200.000 άτομα υπήκοοι χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος των ξένων τουριστών – επισκεπτών προέρχονταν από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, ήταν κυρίως ζευγάρια ή οικογένειες που έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν διακοπές με προορισμό περιοχές όπως ο Στρυμονικός κόλπος, από την Καβάλα μέχρι τον Σταυρό, τη Χαλκιδική και τη Θάσο.

Η κίνηση στον Συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα συναγωνίζεται την κίνηση στο αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και  «Μακεδονία». Είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου από τον Προμάχωνα, από την είσοδο και την έξοδο πέρασαν 90.000 τουρίστες-επισκέπτες.

Λόγω της αυξημένης κίνησης η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών έχει λάβει πρόσθετα μέτρα με πολλούς αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός και με αυξημένη παρουσία στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια.

Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης: META MAGAZINO: Διαβάστε το νέο τεύχος
  • Για να μαθαίνετε πάντα όλα τα νέα, κάντε like στη σελίδα μας olanea.gr

ΣΕΡΡΕΣ: 200.000 τουρίστες πέρασαν τα σύνορα του Προμαχώνα

ΠΗΓΗertnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

- Advertisment -